Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit lehetne kezdeni a hajlékta...

Mit lehetne kezdeni a hajléktalanokkal, hogy ne zaklassák az embereket?

Figyelt kérdés

Engem nagyon felidegesít, hogy nem tudok nyugodtan sétálni a városban, mert mindig bepróbálkozik egy csöves.

Hiába mondom nekik, hogy nincs pénzem, nem adok. Nagyon kitartóak. A végén pedig jól leugatnak, merthogy nem adtam pénzt. Néha még cigány átkot is szórnak rám.

Elvileg illegális kéregetni.

El kellene zárni őket. Nem pont börtönre gondolok. Hanem rehabra, mint a füveseknek is van. Bár börtönbe is mehetnek, ha továbbra is zaklatják a népet. Mindegy hol vannak, csak ne az utcán rontsák a levegőt.

máj. 25. 02:52
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Mondjuk tököt növesztesz és kiállsz magadért. Engem például a fradisták idegesítenek ugyanígy, ennek ellenére nem akarok törvényt hozatni ellenük.
máj. 25. 09:43
 12/16 anonim ***** válasza:
51%
A köztereseknek kellene nagyobb hatalmat adni, hogy elpaterolhassák őket valahova, engem már az is zavar, hogy itt fekszenek a padon részegen, a gyerekekkel nem tudok nyugodtan lemenni az udvarra, vagy a parkba, mert mindenhol van egy pár. Gusztustalanok.
máj. 25. 10:17
 13/16 anonim ***** válasza:
Sokat nem tudsz tenni: ne vedd észre, nem kell reagálni. Azt meg persze, hogy nem hiszik el, hogy nincs egy százasod, amit nekik adhatnál. Tisztálkodni is lenne lehetőségük, de kevesen élnek vele. Talán még tetszik is nekik, hogy mindenki elhúzódik tőlük, több helyük van pl.a járműveken. Haragszanak mindenkire, akit maguknál gazdagabbnak gondolnak, és nem ossza meg velük a pénzét.
máj. 25. 10:53
 14/16 anonim ***** válasza:

Már írták, hogy ez a nem létező szociális háló miatt van, de azért írnék egy mondatot, ami nekem általában segíteni szokott nem csak hajléktalanoknál, hanem minden más kéregetőnél/árusnál.

“Elnézést de fél órával ezelőtt oda adtam a nálam lévő aprót már másnak”.

Van aki ezt se fogadja el, de ilyenkor általában a többség nyugodtabban szokott reagálni.

máj. 25. 13:25
 15/16 anonim ***** válasza:

"Nincs nálam készpénz"

Miért kéne elnézést kérni és magyarázkodni egy munkakerülő csöves előtt?

máj. 27. 15:52
 16/16 anonim ***** válasza:
#15: Még pár év és lesz hordozható POS termináljuk!
máj. 27. 16:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!