Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Liberálisként miért szavazzak...

Liberálisként miért szavazzak Magyar Péter párjára az EP választáson,ha nem tudok a jelöltjeikről semmit,h mit akarnak képviselni? Miért ne a Momentumra szavazzak?

Figyelt kérdés

A Momentum esetén tudom,hogy mit képviselnek az EP-ben, tudom,hogy a liberális Renew Europe frakcióba ülnek be, olyan irányt képviselnek,ami nekem liberálisként szimpatikus. A Momentum pont 5% környékén áll,úgy gondolom,h esélyesek,h bejussanak és róluk tudom leginkább elképzelni,h az Eu-ban meg tudnak mozgatni köveket a NER-el szemben.

Magyar Péter ezzel szemben azt nyilatkozta,h Orbán VIktor EU-s politikája közelebb áll hozzá,mint az ellenzéké. A jelöltjeiről nem lehet tudni semmit,csak néhány ilyen művi mesterkélt tökéletesre beállított sablon bemutatkozót és videót. Miért lesz az jó,hogy kiküldünk egy rakás idegent 5 évre az EP-be,akik vélhetőleg a fideszhez hasonló álláspontot képviselnek a legfontosabb EP kérdésekben?

máj. 23. 19:30
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
42%

"Liberálisként miért szavazzak Magyar Péter párjára az EP választáson,ha nem tudok a jelöltjeikről semmit,h mit akarnak képviselni?"

Miért akarnál bármilyen nézetű emberként olyanokra szavazni akikről és akik nézeteiről, céljairól, szándékairól, elveiről nem tudsz semmit?

Ne szavazz rájuk!

ELŐBB mutassák meg, hogy mit akarnak tenni ha bejutnak az EP-be és majd UTÁNA szavazzanak rájuk ennek ismeretében az emberek!

A Tisza párt most olyan, mint egy zsákbamacska. Fogalmad sem lehet arról, hogy amit kihúzol az micsoda. Aki rájuk szavaz az odaadja a jövőjét egy zsábamacskáért.

máj. 23. 19:50
 12/19 anonim ***** válasza:
10%

Mert erőt, utat kell mutatni az ellenzéki szavazóknak, hogy 26-ban hova kell szavazni! Ha most a Tisza nem nyújt kiemelkedő eredményt, akkor ti butusok 26-ban is liberálisokra, zöldekre és szocdemekre fogtok szavazni!

Ez egyszer már lejátszódott a Jobbikkal. Már rég túl lehetnénk a fideszen, de nektek a zöld-szoci koalíció kellett!

máj. 23. 19:53
 13/19 anonim ***** válasza:
77%

Rosszabb, mint egy zsákbamacska, mert tudható, hogy a főnökük honnan jött, és a múltjával nem elszálmolva a másik oldalon rögtön előre ált, és az emberek pedig ezt beveszik minden probléma nélkül.

máj. 23. 19:54
 14/19 A kérdező kommentje:

2 év múlva már ki fog emlékezni ennek a választásnak az eredményére?

Orbán örülhet,hogy a Momentumosok helyett (akik tényleg keresztbe tettek neki) pár névtelen senki fog kimenni az EP-ben,akik adott esetben még a fidesszel együtt is fognak szavazni.

2 év múlva már teljesen átrendeződhet 5x is a politikai élet, ha valaki erőt akar mutatni ,mutasson erőt az országgyűlési választásokon. Bármilyen más időpontban semmi értelme nincsen.

máj. 23. 19:58
 15/19 anonim ***** válasza:
Nem baj, ha Momentumnra szavazol, engem mondjuk nem tudnál meggyőzni, ami nyilvánvalóan a szándékod ezzel a kérdéssel. Én a Tiszára szavazok, te meg szavazz, akire akarsz, a kutyát sem érdekli. A Momentum a második valódi ellenzéki, semmi baj, ha ők is küldhetnek az EP-be képviselőt, mondom ezt Tiszásként, mert nem vagyok csőlátó, de engem mint ahogy írtam semmilyen módon nem tudnál meggyőzni, arról, hogy a Momentumra szavazzak, mivel távol áll tőlem a szivarvány, meleg sem vagyok, hogy annyira megérintsen, ha esetlen megy a levesbe a Momentum.
máj. 23. 20:47
 16/19 anonim ***** válasza:
#14 Ki fog emlékezni? Jézus. A dk a mai napig a 2019-es ep választásra hivatkozva tartja magát az ellenzék vezérének. Annak az eredménynek köszönhetően kapta a legjobb pozikat az előválasztáson.
máj. 23. 20:58
 17/19 anonim ***** válasza:
A Tiszara felesleges.
máj. 24. 00:02
 18/19 anonim ***** válasza:

"Az EP választás pont erről szól,h végre nincs tétje,és kifejezheted,h liberális ,zöld,szociáldemokrata vagy milyen álláspontú vagy."

Ez igaz is lenne, csakhogy most ebben a belpolitikai helyzetben az egységes erőt kellene kifejeznie a népnek, nem az ideológiai megoszlásokat.

De amúgy ordít a "kérdésed", hogy te csak promózni akarod a Momentumot

máj. 24. 00:32
 19/19 anonim ***** válasza:

A napokban több országjárás helyszínén is felszólaltak a jelöltek közül.

Készül velük podcast:

https://www.youtube.com/watch?v=7aDiPaL756A

https://www.youtube.com/watch?v=OHOYdld3qaI

https://www.youtube.com/watch?v=me0hUu-1UVI

Liberálisként a Tiszára szavazok, úgy hogy a Momentumra szavaztam az eddigi választásokon, amióta vannak.

máj. 24. 02:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!