Miért rajonganak ennyire Magyar Péterért? Mi lesz ha véletlen választásokat nyer?
A pedesz mit bizonyított? Hogy 13 év alatt intézményesített pedofil bálózatot épített ki?
Kösz de én inkább a változásra szavazok.
Bizonyítani csak kormányon lehet.
Nem értem mit várnál egy ellenzéki parttól a vízión kívül?
Azért mert a régi ellenzék reménytelen, az Orbán rendszer csak elpusztítja az országot.
A politikai választék nagyon sivár volt eddig, most végre van egy kis remény a változásra.
#
Jobban örülnél ha ők is inkább fideszes birkák lennének, igaz?
Hiába kerülne miniszteri székbe, csodát ő se tehet. A kassza üres, a NER lovagok összetartanak.
Különben meg csak egy szájhős, láttam már ilyet eleget. Nagyra fújják a lufit, de ki fog pukkadni, mert a magyarokra nem jellemző a kitartás. Nehéz a figyelmüket is fenntartani. Ha nincs már nyúl a kalapban, otthagyják a műsort. Ha a nép nem kap azonnali változást, rögtön hőzöngeni akar, mert azt hiszik Róma is 1 nap alatt épült. Szóval nagyot fog esni a magas lóról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!