Ez a mostani EP választás valójában egy országos IQ teszt lesz?
A jelenlegi hatalom kommunikációja már tényleg a totál iskolázatlan réteghez beszél. Nem tudtam, hogy lesz lejjebb, de mindig megtudnak lepni.
Borkai Zsoltot is összegyúrcsányozták, ez már tényleg mindennek az alja. 😀 Normális országban ilyen párt még a 10%ot se érné el és a sok buta korlátolt képes erre szavazni, mert jaaaaj visszatér Gyurcsány és Soros ide hozza a migránsokat, a gyereket át operálják jaaaaj. Észak Koreai módszerekkel járatják le a nyugati világot, DE persze ha Trump kerül hatalomra és a hozzá hasonlók akkor a nyugati világ virágzik. Duplagondol. Komolyan mondom agyrém amit ezek csinálnak. Ha valamiért én is a közélet látószögébe kerülnék és nem a fidesz mellé tenném le a voksot, én is Gyurcsány embere lennék úgy, hogy nem is találkoztam vele, nem a DK-ra fogok szavazni és Sorostól kapnám a guruló dollárokat, közbe lópikulát se kapnék. Aki a fideszre szavaz az vagy onnan kapja zsét vagy egyszerűen buta. Kíváncsi vagyok, hogy június 9-én és 2026-ban hogy fog vizsgázni az országunk IQja.
Szerencsétlen afrikai bennszülötteket ne alacsonyítsd már le azzal, hogy hozzánk hasonlítod őket...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!