Pontosan milyen eredményt vártok 9-én?
Leírnátok pontosan melyik pártnak hány %-ot vártok?
A főpolgármester-jelöltek hány %-ot fognak kapni?
Ki lesz a legnagyobb vesztese és győztese ennek a választásnak szerintetek?
10:
Kezsthetted volna azzal, hogy narancsbolsevik propagandista vagy....
#11!
Kezdhetted volna azzal, hogy tények zavarnak, mint minden ballib propagandistát. :D
Ha Vitézy visszalép, nem biztos, hogy a szavazói automatikusan átállnak $zandihoz. Nem is fog szerintem visszalépni senki. Itt inkább arról van szó, hogy a közgyűlésben a fidesz az lmp-vel együtt akar kicseszni Karácsonyékkal. A főpolgiságot elengedték.
Szerintem:
Karácsony: 45%
$zandika: 33%
Vitézy: 20%
Mihaszna: 2%
Ep:
Fidesz: 42%
Tisza: 27%
Gyurcsányi óellenzék: 15%
Mihasznák: 5%
Momentum: 5%
The End
Engem pl nem vesztett el, pedig rohadtul nem tetszett ez a duma. Nem kell mindenben egyet értenem Magyarral, ahhoz hogy rájuk szavazzak. A momentummal sem értettem mindig egyet. A momentum minden pozitívuma ellenére már bebizonyította a hozzá nem értését, már jóval a Tisza megjelenése előtt is szarul álltak. Fogalmuk sincs, hogy merre tovább, sem Orbánnál, sem Gyurcsánnyal nem tudnak mit kezdeni. Töketlen párt sajnos.
A Tiszára azért szavazok, mert új ellenzék kell.
#16!
Az nem fideszes duma volt, hanem a valóság.
Az olimpia volt az egyetlen téma, amiben teljes politika egyetértés volt.
A percemberkék pedig úgy gondolták, hogy paici rés van, lehet hergerlni a népet.
Tisza 38%
Fidesz 33%
Dk 11%
Mi Hazánk 6%
Kutyák: 4%
Mom. 2%
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!