Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A fidesz szavazók a valóság...

A fidesz szavazók a valóság hány százalékát látják vajon a kormánymédiában?

Figyelt kérdés

Körülbelül 30%-ot mondanék, annak is a nagy része többnyire agymosás.

De lényegében a kormánnyal kapcsolatosan egy kellemetlen hír, egy korrupciós hír nem kerül ki sehova. Nem írnak a rengeteg oligarchákhoz köthető lopásokról, arról ahogy tisztára mossák egymást. Nincs hír arról mennyit költenek a dolgokra, minden titkosítva van amit a mi pénzünkből fizetnek. Nem reagálnak kritikákra és nincs programjuk, semmit nem mutatnak ami a normális politikához tartozna.

Gyakorlatilag az egyik fele az uszítás Európa és a nyugat ellen, a másik fele pedig a félelemkeltés háborúval, dollár baloldallal, transz óvodásokkal, stb.

máj. 23. 15:07
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

Amúgy szerintem én viszonylag minden buborékot megjártam.

Voltam fidesz szavazó a migráns válságnál, akkor még nem volt ilyen propaganda és tényleg úgy érződött hogy az országot védik.

Utána megismertem a barátnőmet aki főleg pesti, értelmiségi emberekkel dolgozott együtt. Itt már látszott, hogy hogy gondolkodnak azok az emberek, akik európában belül mozognak, üzletelnek.

A barátnőm családján keresztül sokat járunk vidékre, ahol a vidéki mentalitást is megismertem. Valamint voltunk sokat kirándulni, akár ott aludva vidéki kisvárosokban.

Az ismerettségi körömben rengeteg külföldi van. Például török, ausztráliai, spanyol, amerikai és angol. Voltam már spanyolországban, szlovákiában, olaszországban, ausztriában, angliában.

Azután kiléptem a gyári munkahelyemről és elkezdtem önállóan vállalkozni, kisebb sikerekkel amin jelenleg is dolgozom.

Jelenleg ausztriában élek, mert itt sokkal jobbak az életkörülmények és béke van. A hirdetéseken támogatások, sport és kulturális rendezvények vannak.

Szóval azt hiszem én eléggé kitekintettem a buborékokból és megjártam mindent amit látni lehet.

máj. 23. 18:41
 22/26 Mansour ***** válasza:
60%

"Voltam fidesz szavazó a migráns válságnál, akkor még nem volt ilyen propaganda"

Pedig ott kezdődött az a fajta propaganda, amit aztán egyre durvább formában nyomtak. Én akkor jöttem rá, hogy a kormánymédia a valóságtól elrugaszkodott propagandát kezd nyomni, amikor az Európát elözönlő migránsok rémével és iszlamizációval, sariával kezdtek ijesztgetni. Aminek nyilván van egy kis igazságmagja, de irreális mértékben eltúlozták a veszélyt és csekély valószínűségű forgatókönyveket úgy adtak elő, hogy az előbb-utóbb (inkább előbb) biztosan be fog következni. Én emiatt kezdtem el kimászni a fideszes véleménybuborékból.

máj. 24. 12:17
 23/26 anonim ***** válasza:
22%

"Pedig ott kezdődött az a fajta propaganda"

Mondjuk ennél éppen a ballib propaganda volt erős. Tele voltak a budapesti pályaudvarok migránsokkal, a horvátok fegyveresekkel hozták át egy szerelvényt... Aztán megépült a kerítés és mi mondott a ballib propaganda?

Nem kell kerítés, hiszen nincsenek is migránsok!

És a sok hülye ezt szajkózta, nem fogták fel, hogy a kerítés miatt nincsenek.

máj. 24. 12:26
 24/26 anonim ***** válasza:
26%

#23 "És a sok hülye ezt szajkózta, nem fogták fel, hogy a kerítés miatt nincsenek."

Azóta se fogták el és még most is nyomják a nincs is migránskvóta, nem lesz kötelező betelepítés szöveget, pedig már az EP is megszavazta.

máj. 24. 12:32
 25/26 Mansour ***** válasza:
60%

Azt nem is állítottam, hogy a másik oldalon nem volt jelen egyfajta propaganda. Igen, ott pedig a veszélyek és egyéb problémák elbagatellizálása ment, ez is a valóság torzítása. De az ellenzéki sajtóban azért mégsem volt jellemző az az egységes, a dolgokat csak egy szemszögből megvilágító, minden más véleményt érvénytelennek beállító nyomulás, mint a kormánymédiában.

A kormánypártiak egyik kedvenc érve, hogy "de a másik oldal is ezt csinálja", "de máshol is így megy ez", stb. De ez még ha igaz is, nem ad felmentést semmire. Az, hogy más is csinál elítélhető dolgokat, az nem ment fel a saját bűneink alól!

máj. 24. 12:44
 26/26 anonim ***** válasza:
12%

Ha a migránsoknál tartunk Orbánnak úgy kellett mint egy falat kenyér.

Ha rendkívüli helyzet van háború migrációs nyomás járvány azt ha megfigyeltétek kegyetlenül kihasználja riogatásra és az ellenzék elnyomására. Oltásellenes háborúpárti migránssimogató.

Mindig azt kell megnézni kinek hoz hasznot kinek lesz belőle 2/3-ada.

Vagy mely hatalomnak az érdekében áll.

Ezek mára nem titkok csak elhallgatott tények hogy Putyin indította útjára és Belarusz utaztatta a lengyel határra a migránsokat.

És valóban Oroszországnak érdeke szétzúzni Európa egységét a formálódó Unió erejét mert USA mellett létrejöhetne egy neki épp nem hiányzó másik nagyon erős ellenfél.

máj. 24. 16:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!