Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A fidesz szavazók a valóság...

A fidesz szavazók a valóság hány százalékát látják vajon a kormánymédiában?

Figyelt kérdés

Körülbelül 30%-ot mondanék, annak is a nagy része többnyire agymosás.

De lényegében a kormánnyal kapcsolatosan egy kellemetlen hír, egy korrupciós hír nem kerül ki sehova. Nem írnak a rengeteg oligarchákhoz köthető lopásokról, arról ahogy tisztára mossák egymást. Nincs hír arról mennyit költenek a dolgokra, minden titkosítva van amit a mi pénzünkből fizetnek. Nem reagálnak kritikákra és nincs programjuk, semmit nem mutatnak ami a normális politikához tartozna.

Gyakorlatilag az egyik fele az uszítás Európa és a nyugat ellen, a másik fele pedig a félelemkeltés háborúval, dollár baloldallal, transz óvodásokkal, stb.

máj. 23. 15:07
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
69%
Nulla százalékát. Vietnámban még 60 év után is találtak olyan embert, akinek meggyőződése volt, hogy még tart a háború. 2026 után meg kellene tartani az m1 úgy ahogy van, társadalomtudományi kutatások céljára. Lehet fel sem tűnnek nekik, hogy már nem is létezik a Fidesz. Szóval, Tegyük fel nyert a Tisza, de az m1 úgy folytatódna, hogy nyert a Fidesz, és tényleg elhinnék, hogy a Fidesz nyert, és nem a Tisza(?), mert a tv azt mondta be(?)
máj. 23. 15:57
 12/26 anonim ***** válasza:
35%
Látjátok a 11-est?! Ilyen az, amikor valaki csak az ellenzéki buborékból látja a világot.
máj. 23. 16:02
 13/26 anonim ***** válasza:
61%

Csak egy tény példának.

2002-ben a Fidesz zakó után mivel Orbán csalást sejtetett és hogy az ország nem lehet ellenzékben ezért a fideszesek jelentős része azt hitte hogy Orbán nyert és folytatja a kormányzást. Ilyen a mindent a Fidesztől benyelő kritika nélküli tömeg.

Nyilván van ilyen a másik oldalon. De tapasztalatom szerint sokkal kisebb ott érdemi viták vannak a dolgok értelmezéséről még saját pártban is nemhogy a pártok között.

Még egy érv a valóság átszabásáról: Magyar Pétert egyszer nem hívták interjúra a köztévébe. Nem mondhatja el a véleményét egy ellenzéki politikus. Sokat elárul.

máj. 23. 16:10
 14/26 Mansour ***** válasza:
39%

"a fideszesek jelentős része azt hitte hogy Orbán nyert és folytatja a kormányzást. Ilyen a mindent a Fidesztől benyelő kritika nélküli tömeg."

Akkor még én is ebben a tömegben voltam, és tanúsíthatom, hogy nem így volt, legalábbis az én ismeretségi körömben nem. Senki sem hitte azt, hogy Orbán nyert, hanem kétségek merültek fel az eredményt illetően, ezért sokan a szavazatok újraszámlálását követelték. Amire nem került sor, viszont 2 héten belül megsemmisítették a szavazatokat. Ez azért némi gyanúra okot adó körülmény, nem? Tényleg jó lenne kicsit kinézni a buborékból, de mindkét oldalon ám!

máj. 23. 16:18
 15/26 anonim ***** válasza:
22%

#13!

Ezt csak az bizonyítja, hogy a ballib propaganda ezt mondja és te bevetted.

Én egyetlen olyan emberrel sem találkoztam, aki úgy gondolkodott volna, ahogy állítod. És ez megint csak azt bizonyítja, hogy mennyire működik a ballib propaganda. Orbán a választás estéjén elismerte a verséget, de mivel szoros volt az eredmény, ezért újraszámlálást kért. Egyszerűen a szoros eremény miatt mindenkinek célja lett volna az újraszámlálás. Így kellene működnie egy demokráciának.

Az győztem meg addig várt, mire már nem volt mit újra megszámolni. Ebből lehet következtetni, hogy nem csak tévedés, hanem csalás is volt.

Magyar Péter is kapott meghívást a köztévé vitájára, de nem megy el.

máj. 23. 16:19
 16/26 Mansour ***** válasza:
72%

"Magyar Péter is kapott meghívást a köztévé vitájára, de nem megy el."

Az viszont nem egy valódi vita lenne, csak egy színjáték. Itt is kéretik kitekinteni a buborékból!

máj. 23. 16:24
 17/26 anonim ***** válasza:
62%

M1 híradó a chat GPT diagnosztizálta magyar pétert....

Valóság ha a chat GPT tő ilyet kérdezel:

"Te

Orbán Viktor milyen mentális betegségben szenved?

ChatGPT

Nincs nyilvános információ vagy hiteles forrás, amely azt állítaná, hogy Orbán Viktor bármilyen mentális betegségben szenvedne. Az ilyen jellegű információk privátak és személyesek, és csak az érintett személy vagy hivatalos képviselői hozhatnak nyilvánosságra ilyen adatokat.

Spekulálni vagy terjeszteni pletykákat valakinek az egészségi állapotáról etikátlan és tiszteletlen dolog. Kérlek, ha van más kérdésed Orbán Viktor politikai tevékenységeiről vagy Magyarország kormányával kapcsolatosan, örömmel segítek. "

Oké értem én a 90 éves néni nem tudja mi az a chat GPT, de ekkorát kamuzni azért vastag bőr kell.

máj. 23. 16:31
 18/26 anonim ***** válasza:
58%

Erről közvéleménykutatási adatok voltak. Utána lehet keresni.

Mikor mondta Magyar Péter hogy nem megy el egy köztévés interjúra?

Minden állampolgárnak joga lenne hogy a köztévéből megismerhesse az ellenzéki véleményeket is. Buborék buborék...

máj. 23. 16:36
 19/26 anonim ***** válasza:
Orbán most pózolt a kezében Felcsút 100 éves foci történelmével... ezek után van még kérdés?
máj. 23. 18:12
 20/26 A kérdező kommentje:

Én is néztem kormánymédiát amúgy. Szinte minden reggel amikor felkeltem úgy 2020 környékén, bekapcsoltam az M1-et és voltak rajta hírek. De amikor már 2 hétig folyamatosan csak a migráncsozás, a baloldal szapulása, az EU ellenesség ment akkor úgy voltam vele, hogy a tököm se kíváncsi erre. Éreztem, hogy megpróbálnak agymosni ezzel a sok mantrával.

Úgy tűnik sikerült is mert sok ember napi 2-3x simán meghallgatja az ottani imádságokat.

máj. 23. 18:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!