Ápolóként dolgozom megyei kórházban, nálunk nincs kafetéria, sem 13. havi jutalom. Más kórházakban sincs?
10# Légyszíves írd le nekem mi hülyeség van abban, hogy az otthoni 380ezer helyett itt 2300 eurót keresek 13-14 havi extra pénzzel. Gyönyörű hegyek és tavak vannak a környékemen és gondolkodó, normális és egészséges emberek. Nem kellett olyan messze mennem mindössze 500-600km-t nyugatra.
Az adóm arra megy, hogy egy rossz lámpát 2 nap alatt kicserélnek, mindenhol karban van tartva minden és rengeteg támogatás és pályázat van.
Biztos jó nagy hülye lehetek.
11
Nincs ezzel semmi baj, örülök a boldogságodnak!
Az itteni bérekkel le vagy maradva pár évvel, de való igaz, nem keresek 2300 Eurót.
Viszont cserébe naponta megölelhetem idős szüleimet és esténként a saját lakásomban pihenhetek le, ami nekem nagyon fontos. Tudom "van az a pénz", de nekem ez többet ér!
Ha nem mész külföldre akkor 2 lehetőséged van.
1.Találsz olyan férjet/feleséget aki eltart. Ismer valaki férfi ápolót amúgy?Ne jöjjetek azzal a dumával hogy nőies szakma, amikor 70+ kilós embereket kell emelgetni.
2.Éhenhalás.
16-os amúgy mond valamit, Pest megyei kórházban én nem igazán láttam például fiatal ápolókat.
18
Ha külföldre megyek, cserbenhagynám idős szüleimet, akik megérdemlik, a törődést.
Nem tudom miért csak ezt a 2 lehetőséget látod.
Van férjem, hasonlóan keresünk, amiből nem élünk luxuséletet, de megélünk belőle és a 2 gyermekünk sem szenved hiányt.
Te éhen akartál halni itthon?
Nem ismerek olyat, aki éhenhalt volna a közelmúltban Magyarországon!
Nekem többet ér az itthoni élet a családommal, mint külföldön egyedül. Egy új felsőkategóriás autó, amivel max. hetente látogathatnám meg őket? Köszi inkább nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!