Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ápolóként dolgozom megyei...

Ápolóként dolgozom megyei kórházban, nálunk nincs kafetéria, sem 13. havi jutalom. Más kórházakban sincs?

Figyelt kérdés

2024. máj. 23. 11:15
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
47%

10# Légyszíves írd le nekem mi hülyeség van abban, hogy az otthoni 380ezer helyett itt 2300 eurót keresek 13-14 havi extra pénzzel. Gyönyörű hegyek és tavak vannak a környékemen és gondolkodó, normális és egészséges emberek. Nem kellett olyan messze mennem mindössze 500-600km-t nyugatra.

Az adóm arra megy, hogy egy rossz lámpát 2 nap alatt kicserélnek, mindenhol karban van tartva minden és rengeteg támogatás és pályázat van.

Biztos jó nagy hülye lehetek.

2024. máj. 23. 12:24
 12/22 anonim ***** válasza:
Van EÜ Facebook csoport, állással mindennel. Ott kell feltenni ezt a kérdést.
2024. máj. 23. 12:35
 13/22 anonim ***** válasza:
Az önkormányzati/állami egészségügyi intézmények veszteséges vállalatok, azoknál csak a csúcsvezetők kapnak jutalmat.
2024. máj. 23. 13:16
 14/22 anonim ***** válasza:
Nincs sajnos.
2024. máj. 23. 15:45
 15/22 anonim ***** válasza:
Nálunk sincs semmi, néha kapunk Sparos kupont (amit a postaládákba is dobálnak).
2024. máj. 23. 18:57
 16/22 anonim ***** válasza:
0%
Ilyenek maximum magánintézményekben vannak, de ne legyek illúzióid, ott se keresnek sokkal többet az ápolók. Ne szóljátok le azokat akik külföldre mennek, köztudott, hogy az ápolók szarul keresnek és ehhez nem kell semmilyen statisztika meg béradat, elég bemenni egy állami kórházba és lehet látni hogy a munkaerő nagy része 50+-os. Ha tudsz németül és angolul akkor miért ne menne nyugatra, ahol megbecsülik? Tapsból meg hazaszeretetből nem fogod befizetni a rezsit és a boltba se tudsz vele fizetni.
2024. máj. 30. 10:24
 17/22 A kérdező kommentje:

11

Nincs ezzel semmi baj, örülök a boldogságodnak!

Az itteni bérekkel le vagy maradva pár évvel, de való igaz, nem keresek 2300 Eurót.

Viszont cserébe naponta megölelhetem idős szüleimet és esténként a saját lakásomban pihenhetek le, ami nekem nagyon fontos. Tudom "van az a pénz", de nekem ez többet ér!

2024. jún. 1. 22:19
 18/22 anonim ***** válasza:

Ha nem mész külföldre akkor 2 lehetőséged van.

1.Találsz olyan férjet/feleséget aki eltart. Ismer valaki férfi ápolót amúgy?Ne jöjjetek azzal a dumával hogy nőies szakma, amikor 70+ kilós embereket kell emelgetni.

2.Éhenhalás.

16-os amúgy mond valamit, Pest megyei kórházban én nem igazán láttam például fiatal ápolókat.

2024. jún. 3. 07:48
 19/22 A kérdező kommentje:

18

Ha külföldre megyek, cserbenhagynám idős szüleimet, akik megérdemlik, a törődést.

Nem tudom miért csak ezt a 2 lehetőséget látod.

Van férjem, hasonlóan keresünk, amiből nem élünk luxuséletet, de megélünk belőle és a 2 gyermekünk sem szenved hiányt.

Te éhen akartál halni itthon?

Nem ismerek olyat, aki éhenhalt volna a közelmúltban Magyarországon!

Nekem többet ér az itthoni élet a családommal, mint külföldön egyedül. Egy új felsőkategóriás autó, amivel max. hetente látogathatnám meg őket? Köszi inkább nem...

2024. jún. 3. 13:28
 20/22 anonim ***** válasza:
Én kimentem külföldre és egy idő után hoztam a családomat is.
2024. jún. 3. 13:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!