Magyar Péter (és hívei) lassan már 1848-hoz és 1956-hoz fogják hasonlítani önmagukat és a Fidesz elleni "szabadságharcukat"?
tegnap 07:14
Egyáltalán nem vagyok Magyar híve, sőt, de az ilyen hozzászólások alapján egy parányit közelebb került hozzám, mert belegondoltam, amit mondtál.
Platós kocsi? - ez igaz.
Társadalmi osztályok ellen uszítás? - Ezt pont a fidesz csinálja, Magyar részéről pont azt tapasztalom, hogy a társadalmi megosztottság ellen szólal fel.
Vallásellenesség? - ő maga is vallásos, csuklóján feszület vagy kereszt, és baromira nem látok semmi olyasmit, ami vallásellenes megnyilvánulás lenne. Az álszentségből lehet elege, a kettőt nem kéne összekeverni.
Tehát ezekbe belegondolva, amit neked köszönhetek, egy kicsit szimpatikusabb lett, bár amúgy vannak még fenntartásaim.
Ha le akarod járatni, akkor esetleg kezd azzal, hogy a Fidesz mennyivel hitelesebb, mint ő.
11
Milyen társadalmi osztály ellen hergel a Fidesz? Tényleg érdekel.
A vallást meg hagyjuk. A mainstream felfogás szerint a vallás megvetendő dolog, erre itt van Petya, és hirtelen elfogadottá válik a vallás?
Meg magyar zászlót lobogtatni mélymagyarkodás, de ha ő lobogtatja a magyar zászlót, az már nem számít annak?
Ezt jobb helyeken elvtelen káosznak hívják.
13
Jól van fiam, szaladj pillangót kergetni.
"Milyen társadalmi osztály ellen hergel a Fidesz? Tényleg érdekel."
Ellentétet szít
- dolgozók és nyugdíjyasok között
- munkanélküliek, és dolgozók között
- keresztények és nem keresztények között
- határon belüli és határon túli magyarok között
- magyarok és románok között
- szexuális többség és kisebbség között
- vidékiek és budapestiek között
- gazdagok és szegények között
eléggé sokáig sorolhatnám még.
15
Ha ez igaz lenne, már 2014-ben buktak volna.
17
Engem nem ugrasztottak senkire.
A másik meg az, hogy 2010 óta annyit nem bírtatok kinyögni, hogy ki legyen a váltópárt.
Továbbá a magyar zászló és a vallás már nem üldözendő dolog, mert Magyar Pepe használja őket?
Hmmm?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!