Kövér László ispánuram szerint, minden igaz magyarnak rájuk kellene szavazni, de közben meg a Toroczkai uraság is ezt mondja. Kinek kellene hinnem, ha szeretnék igaz magyar lenni?
Az igaz magyarok a pedofiliára, a korrupcióra, a diktatúrára szavaznak, hajrá fidesz, hajrá birkák!
Kedves válaszoló, az ön által írt komment becsületsértésnek minősül. A válasza el van mentve és továbbítva van a rendőrfőkapitányságra, a mai napon én önt feljelentetttem.
12# Meg is ijednék... ja várj, nem magyarországon élek... xD
Én nem tudom ön hol lakik, engem nem is érdekel. Rendőrség majd beméri IP cím alapján honnan írta ki a bűncselekmény tárgyát. Máskor jobban gondolja meg mit írkál ki, a feljelentést megtettem.
12/13
Becsületsértés? :D :D :D
Ha egy lábatlan embernek levágod a nem létező lábát akkor te csonkítást végeztél? Na ugye kis butus.....
14# És mi lesz a vád? Egy közpolitikai párt megsértése egy állatfajjal együtt? :D
Szerintem írj levelet a PETA-nak is, szegény birkákat tényleg gonosz dolog volt megbántanom és összehasonlítani őket a fideszesekkel.
14# És mi lesz a vád? Egy közpolitikai párt megsértése egy állatfajjal együtt? :D
Szerintem írj levelet a PETA-nak is, szegény birkákat tényleg gonosz dolog volt megbántanom és összehasonlítani őket a fideszesekkel.
Engemet ez nem érdekel. Rendőrségnek magyarázkodjon, ők döntenek majd a maga sorsáról. Nekem hiába érvelget meg magyarázkodik. Máskor el kellene gondolkodni mielőtt cselekszik. Attól még szólásszabadság van még a rágalmazó meg gyűlöletkeltő megjegyzései büntetőjogi eljárást vonnak maguk után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!