Ki lehet a célközönsége a Baby Gyurcsány videónak?
Figyelt kérdés
Ennél nem is tudom van-e lejjebb.2024. máj. 22. 09:10
11/16 anonim válasza:
Van egy ilyen reteg, akinek a gondolkodasa annyi, hogy mondjuk ellik pár gyereket. Nyilván ez a ciganyság, illetve a panelprolik.
12/16 anonim válasza:
10 es, hát a Ferid, akit itt védsz . Ha nem védenéd, akkor nem lenne gondod ezzel a reklámmal sem, egyet értenél vele, hogy Karácsonynak akinek a Feri a támogatója, egy plakáton pózolnak a nejével, meg együtt járnak kampányolni, annak semmi keresnivalója a város élén.
13/16 anonim válasza:
Szegénykém, csak ilyenekben tud gondolkodni, hogy valakinek gazdija van. Az övé biztosan megvakargatja neki minden nap a füle tövét
14/16 everlight válasza:
Erre tellett a fidesznek,se programjuk
15/16 anonim válasza:
#7 hajrá, ti is ebben az országban éltek, élvezzétek akkor :)
16/16 anonim válasza:
Még nem láttam korábban a bébi gyurcsányos videókat, nem szoktam reklámokat sem nézni, politikai reklámokat még kevésbé. De már a sokadik megjegyzést olvastam róla, hát megnéztem.
Szerintem jó. Nagyon röhögtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!