Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ki lehet a célközönsége a...

Ki lehet a célközönsége a Baby Gyurcsány videónak?

Figyelt kérdés
Ennél nem is tudom van-e lejjebb.
máj. 22. 09:10
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Ezt azért hiszed, mert nem a tipikus propagandát fogyasztod. Ott már az ilyesmi a megszokott hangvétel, hogy bárkit aki ellenzéki, azt folyamatosan gúnyos jelzőkkel illetik és borzasztóan lekicsinylően beszélnek róla. Lehet ez neked fura, de 1.5M ebben él minden egyes nap….
máj. 22. 09:18
 2/16 anonim ***** válasza:
0%

"Ki lehet a célközönsége a Baby Gyurcsány videónak?"

Te

Megnézted, nem?

Vagy úgy kritizálod, hogy nem is láttad?

máj. 22. 09:25
 3/16 anonim ***** válasza:
83%
A buta, legalja fideszesek.
máj. 22. 09:33
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Mocskos fidesz
máj. 22. 09:44
 5/16 anonim ***** válasza:
9%
Én, nekem tetszik, poénos. A miniferi is tetszett :D
máj. 22. 10:22
 6/16 anonim ***** válasza:
77%
Na látod, az olyan agysebészek a célközönség, mint az ötös válaszoló.
máj. 22. 11:23
 7/16 anonim ***** válasza:
17%
6, igen , és mit zavar? Sértegetéssel nem mész sokra. Úgy lenyomjuk az ellenzéket újra meg újra mintha nem is lennének :D
máj. 22. 11:26
 8/16 anonim ***** válasza:
73%
Tessék gyerekek! Ami a 45 évnyi megszállás alatt nem sikerült a kommunistáknak, azt Orbán 10 év alatt (se) elintézte. Olyan egy agymosott, primitív, igénytelen, gondolkodásra képtelen tömegállatot csinált a magyar emberekből, hogy kérdezés nélkül bekajálnak mindenféle abszurd baromságot. És olyan mély gödörben vagyunk szellemileg, hogy innen nem mostanában fogunk kimászni, ha ki fogunk egyáltalán.
máj. 22. 11:38
 9/16 anonim ***** válasza:
19%

8-as, akkor, ahogy a gazdád mondta, nem tetszik el lehet innen menni .

Ha meg tetszik sokaknak egy reklám, és láthatóan hatásos is, akkor az ellenzék miért nem csinál hasonlót csak jobban? Meg lehet mutatni mit tudnak. Ha meg nem megy, akkor nem kell csodálkozni hogy állandóan el vannak pitsázva.

Ennek ellenére tisztában vagyok ,hogy Karácsony esélyes nyerni, mert Bp teli van őskommunistával akik éltetik a Gyurcsányt és a "Bébijét"

máj. 22. 11:44
 10/16 anonim ***** válasza:
77%

Milyen gazdád, hülyegyerek?🤭 Miről beszélsz amúgy?

máj. 22. 11:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!