"te tényleg a politikai ellentéteket azonosítani bírod a valóságos háborúval??"
Te eddig azt hitted, hogy a politikai ellentéteknek nincs köze a "valóságos" háborúkhoz? :D
Érdekes, hogy a birkáknak a háború akkor jó ha a nyugattal vívjuk, akkor rossz ha az oroszok ellen megy.
Szerintem az 56-os hősök most forognak a sírjukban, hogy mekkora szarkupac országért adták az életüket. :D
#24 Miért kell mindig ostobaságokat leírni?
Mi az hogy "jelenleg nincs migránshelyzet"?????
Láttad te mi van nyugat-Európában? Hallottad, hogy megszavaztak egy kötelező migráns kvótát? Azt amiről állítjátok évek óta hogy nem volt, nem lesz és még csak nem is tervezték soha. A déli határon többen akartak átjönni, mint az előtte években együtt.
Annyira szánalmas amikor mutogatod milyen keveset tudsz a valóságról!
#26 2015 óta nem sikerült felfognod, hogy mi a különbség az illegális migráns és az engedélyjel, legálisan érkező munkavállaló között?
Megmondanád nekem, hogy Európában hány terrortámadásért felelősek a bevándorolt kínaiak vagy vietnámiat? Hogy közülük hányan élnek az ország segélyeiből munka helyett és hányan csöveznek sátrakban a városok utcáin?
Segítek: egy sem.
6/28
"
amiket a háborús uszítás miatt nyernek meg a sok vidéki hülye miatt."
Elég meggondolatlan és buta válasz, Jól tükröz egy városit nyikhajt! nem kène egy országot lehülyézni nemgondolod? Hogy sorolható egy kalap alá minden vidéki? ez az ország nemcsak Budapestből áll!
De hogy elnézem hogy a városiak jók a tüntetéseken, mit csinálnak az valami nevetséges, gyújtogatnak úgy beszélnek egymással mint egy darab xarral, trágárkodnak gyűlölködnek , verekednek, Leköpködik egymást, az idősek a fiatalokat,a fiatalok az időseket! Tök mindegy hogy fideszes vagy nem fideszes! és tudod mit értek el vele? Semmit se. Akkor kéne oda állni mikor szavazás van! Nem kimenni az utcára cirkuszolni meg birkákodni egymással És nem tudom hogy minden választásnál ha a Fidesz nyer többezres horda lengeti a zászlókat Orbán Viktor lába előtt a beszédében! nem tudom hogy ezek vidékiek vagy talán városiak válaszolj ? Vagy hogyha felmennek a villamosra, vagy a BKV-ra nem tudnak egymás mellett meglenni, eszik egymást a magyarok is meg a cigányok is,( de a cigóknak már nem mernek visszaszólni!) rohadt semmiségekből egy ülésből, vagy el nem húzott ablakból ki beleznék egymást ! gondolom A rosszindulatú szarkavaró a BKV ellenőrök is vidékiek, akik akármilyen kis semmiségért le szállítanak, vagy fordítva , az utas megy neki jogtalanul (qrva annyázzák egymást) a BKV ellenőrnek! Erről és a kormány tehet ? Hogy ti nem tudtok megférni egymás mellett, ha már szar akkor legyen szarabb ? Nem véletlen igaz a Sztereotípia a külföldiek felé, hogy milyenek is a magyarok, hát van benne igazság !annyira utálatosak vagytok ti városiak!
Ha embertársaitokkal nem vagytok meg békébe akkor egy kormánnyal hogy lennétek? Undorítóak vagytok!
De hogy a kérdésre is válaszoljak, nem akar háborúzni itt senki! Hiszen aki Fidesz ellenesek, az szajkózzák hogy a hatalom számít csak a kormánynak, a na most ha ők háborút akarnak akkor elveszítik a hatalmukat, a pénzüket! Szerintem fordítva lesz, szerintem a Fidesz azért nem akar háborút hogy a hatalmukat megtartsák és a pénzüket meg az érdekeiket, az egy dolog hogy van benne manipuláció is, ez egy politikai taktika, de az még nem azt jelenti hogy háborút is akarnak mert ez nem igaz, ha háborút akarnának megintítanák a besorozást Akkor meg azért szitkozódnàl itt igaz hülyegyerek. akkor együttműködne az összes háborúpárti euval, és beengedte volna ide a migránsokat is, és nem tenne nyilvánosan olyan kijelentések a világ felé , A NATO szeme láttára hogy az EU-s vezetőket le kéne cserélni, meg ilyesmi, tehát megmondják világosan hogy nem akarnak háborút, és megmondják ugyanúgy az oroszoknak is hogy békét akarnak. Azt még hozzáteszem hogyha egy ország közel van a fronthoz közel van Oroszországhoz, közel van Ukrajnához, ugyanis meg kell válogatni az embernek a szavát főleg egy ország vezetőjének aki tényleg ki akar maradni a háborúból, Orbán Viktor beszél össze-vissza sokszor de azért beszél mert ez mind taktika a béke érdek felé! ha nem így lenne akkor nem tennék ki a világ felé ilyen kijelentéseket (mert a szavaknak súlya van)ezt mongyák a magyaroknak is és ezt mongyák az Eu-nak is, Az igazság az hogy Orbán Viktor be van szarva a háborútól, és ő inkább a kisebb rossznak szólogat be! tehát már ebből logikátlan ez a gondolatmenet! Aki háborút akar az az USA hogy miért? mert egy az Atlanti óceán válassza el a frontról, és minél távolabb van egy ország a háború csomópontjátó Annál inkább bátrabb kijelentéseket tesz! akik háborúzni akarnak az az EU, makron, és társai, de semmiféle képp nem, Nem a magyar vezetőség És szerintem akinek hatalma van és pénze, sztem nem akarja elveszíteni a pozícióját, főleg nem egy háború árán. Már csak azért se, mert itt vagyunk a Frontak a szájába nem messze 800 km-re! Egyébként meg ilyen háborús világ helyzetben ami most van nem lenne jó egy új tapasztalatlan párt Magyarország vezetésére, most az tök mindegy hogy milyen a Fidesz! Ja és nem vagyok fideszes! És nem érdekel a politika, De egyébként követni szoktam mi a helyzet a világban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!