Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszesek, nem érzitek...

Fideszesek, nem érzitek cikinek, hogy jólétről beszéltek ebben az országban, amikor Nyugat-Európában jellemző az évenkénti 3-4 nyaralás egzotikus országokban, amit a magyarok 99%-a soha életében nem fog látni?

Figyelt kérdés
máj. 20. 16:39
 1/8 anonim ***** válasza:
72%
Nem ettől lesz jólét, vagy nem jólét, de amúgy sem jellemző nyugaton sem az évenkénti 3-4 egzotikus nyaralás.
máj. 20. 16:50
 2/8 anonim ***** válasza:
33%

Az átlagember meg G Mercivel jár nyugaton.Hogyne.

Évi 2x szoktak nyaralni menni távolibb helyre.

Egy magyar diplomás, értsd, aki tanult, figyelembe vette a piaci igényeket és kihasználta azokat, ugyanúgy elmegy évi 2x nyaralni tengerpartra meg síelni.

máj. 20. 16:54
 3/8 anonim ***** válasza:
32%
Fideszes vagyok és nem beszélek a jólétről, szűkösen de megélünk néha egy két túra.🙂
máj. 20. 16:58
 4/8 anonim ***** válasza:
58%
Ugyan ez a helyzet a többi volt szoci országban is sajnos.
máj. 20. 16:59
 5/8 anonim ***** válasza:
53%
A magyar kormány úton-útfélen lehúzza az embereket, ez biztos (főleg adó formájában),de ettől függetlenül még Magyarországon sokkal jobb élni, mint a világ 90%-ában. Európán belül már nem olyan rózsás a helyzet,az igaz, nyilván 3-4 egzotikus nyaralást nem fog a többség lenyomni, én amúgy szeretek egzotikus helyekre járni,de évente 1-max2 ilyen utazás bőven elég,mehetnék többet is,de nincs rá igényem. Svájcban laknak rokonaim, ők van ,hogy évekig ki se mozdulnak, max Franciaországba mennek át,mert nem nagy utazgatók,pedig rengeteg pénzük van. Na mindegy,de annyira azért nem élhetetlen hely Magyarország. A kormányt le kell váltani az nem vitás,de attól nem lesz leváltva,h megpróbáljuk a legrosszabb helynek beállítani a világon az országot. Az ország egy kifejezetten jó hely, annyi,h bőven többet is ki lehetne hozni belőle. Valami ilyesmi pozitívabb hozzáállással meg érveléssel sztem több embert meg lehet mozdítani ,mint a folyamatos negativizmussal,mindenszarizmussal.
máj. 20. 17:13
 6/8 anonim ***** válasza:
A fideszesekhez szól a kérdés 5-ös.
máj. 20. 17:15
 7/8 anonim ***** válasza:
Én úgy tapasztalom, hogy a fideszesek is mihez képest beszélnek jóllétről. No most a mihez képest az meg nem a nyugati országok jellemzően, hanem mi magunk, hogy 20 évvel ezelőtt hogy éltek és most hogy élnek például. Tehát én így hallom tőlük a jóllétet, hogy pl. több 100 ezret költünk elektronikai cuccokra, telefonra (amit még élek nem fogok megérteni, de mindegy), brandekre, márkákra, fiatalok, még diákok alsó hangon minimum 30, de sok esetben 70-100 ezer egy cipőre? Nekem meg teljesen elérhetetlen volt gyerekkoromban a Reebok pump, most meg... Ingatlanjaink belső felszereltsége egyre jobban bővül ezt magam is látom az ép.iparban. Mittomén egyre több ember szaladgál elektromos autóval, erre is rálátok szakmámnak köszönhetően, ugyanis annak töltési lehetőség szükséges, azt meg én építem ki. Talán még egy jó példa az, hogy a 2000-es években nem kellett a Balatonon túl nagy sort kivárni a kajáldáknál, mert odafértél, nem tolongott a nép, mindenki szabadstrand, hűtőtáska, benne sör, elengedhetetlen rántotthúsos szendvics azt' elvoltunk. Ma nem tudod kivárni a sort. Hosszúhétvégéken tele a szállodák, ilyen a 90-2000-es években nem volt, ilyen a szocializmusban volt legutóbb, a 70-80-as években, de hát akkor nyilván jóval-jóval szerényebb körülmények között. stb. stb. erre gondolnak, nem arra, hogy közelítünk életszínvonalban mondjuk Németországhoz! Németországot amiben utolértük az az élelmiszerár, sőt többnyire meg is haladtuk! :D Ha jóllétben egy szintre kerülünk velük, az meglátásom szerint úgy fog megvalósulni, hogy ők esnek visszább abban és így fogunk közelíteni egymáshoz, nem pedig úgy, hogy mi érjük utol őket, mindenesetre nem mennek el Ők sem évente 4x egzotikus országba nyaralni, de hát azért más az életszínvonal. Németekre, osztrákokra pl. az a jellemző, hogy a többségnek van lakókocsi, mert nagyon szeretnek kempingezni, ha több napos ünnep van, vagy kivesznek 1 hét szabit, akkor felkötik a lakókocsit és lehúzzák egy tópartra vagy a horvát tengerpartra, ott közösségben vannak, visszajárók egymással ekkor találkoznak, náluk ez az általános, de pl. a hollandoknál is.
máj. 20. 17:26
 8/8 anonim ***** válasza:
58%

Nem ertem hogy lehet valaki meg fideszes egyaltalan? Nem latnak a szemukkel?joletet nem nyaralasban kell merni, hanem az orszag infrastruktura fejlettsegben, az emberek joleteben, abban ahogyvaz orszag az elesettekkel banik.

Ferde gondolkodasu emberek!

szept. 1. 08:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!