Mi a véleményetek azokról az emberekről, akik most a covid idején is egzotikus országokba utaznak és onnan posztolnak képet a közösségi oldalukon?
Én leszarom.
Egyrészt ha lenne pénzem mennák én is. Másrészt meg itthon is mindenki azt posztolja, hol volt éppen hétvégén, mert senki nem ül bent panelban 0-24-ben.
Mindeni azt csinál, amit akar. Semmivel nem különb az, ha egy átlagember utazgat egzotikus országokba, mintha ezt egy politikus, politikus haverja, vagy hozzátartozója teszi, mindezt állami pénzből. Az én véleményem az, hogy mindenki egyénileg döntse el, hogy mennyit és mit mer a jelenlegi helyzetben bevállalni, én a magam részéről azért nem megyek, mert akkor az igazi nálam az utazgatás és kiruccanás, ha minden szolgáltatás korlátozásmentesen érhető el.
Annak nem látom értelmét, hogy a szolgáltatások fele le van állva, vagy csak részben üzemel, és csak azért utazgassak és nézelődjek, mert feltétlen mehetnékem van. Nekem ez nem okozna túl nagy kikapcsolódást és ár-érték arányban sem éri meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!