Tisza vagy mi hazánk?
Figyelt kérdés
Melyikre érdemesebb szavazni?máj. 20. 15:52
11/21 anonim válasza:
Ha magyar vagy akkor Mi Hazánkra, ha migráns akkor Tiszára.
12/21 anonim válasza:
Szerintem most Tisza, ez az MP zseniális figura, pár hónap alatt 3, 4szer erősebb pártot csinált egyedül. Mérsékeltebb azonban, vagyis cionistább, balosabb, de lehet, hogy jót akar.
Az MH erkölcsösebb, magyarabb, de most gyengébb.
De lehet hogy nemsokára a Tisza visszaszorul, kiderül, hogy rossz, és ismét az MH lesz a legjobb.
15/21 anonim válasza:
És Magyar Peti hadd kérdezzem már meg mit csinált 1 éve pl? ,,kutyából nem lesz szalonna.”
17/21 anonim válasza:
Hát, nem tom, de asszem többen a Tiszának mennek mindkét esetben. Bocsi.
18/21 anonim válasza:
Engem úgy összezavart ez a Magyar Péter jelenség, hogy most pont azt érzem, hogy kénytelen vagyok a biztos Mi Hazánkat támogatni.
19/21 anonim válasza:
#15 ,,kutyából nem lesz szalonna.” Tótból se Toroczkai, hiába aggatja magára egy ősi erdélyi magyar nemesi család nevét!
20/21 anonim válasza:
#16 "Magyarként csakis a Mi Hazánk!"
Magyarként csakis MAGYAR!
Tótra szavazzanak a tótok! (Meg a moldvai románok, a felesége pereputtya!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!