Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Tisza és Magyar Péter a...

A Tisza és Magyar Péter a Fidesz és Orbán Viktor "kis testvére"?

Figyelt kérdés
És ezért az ellenzéki pártoktól vesz el (tömegesen) híveket és szimpatizánsokat, nem pedig a narancsos hatalomtól?

2024. máj. 20. 07:16
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
61%

Hát ez a baj! Itt (is) kilóg a lóláb, sőt az egész ló is.

2024. máj. 20. 08:28
 12/27 anonim ***** válasza:
Valójában wishröl rendelt régi Orbán Viktor.
2024. máj. 20. 09:09
 13/27 anonim ***** válasza:

De ez a kezdetektől el lett mondva, hogy magyar egy orbán/rogán/lölő nélküli fideszt akar.

Ezt az okfejtést viszont nem értem... hogy érted, hogy ezért vesz el szavazatot az ellenzéktől?

Ilyesmi nincsen. Azért vesz el az ellenzéktől szavazatot, mert ezek voltak azok az ellenzéki szavazók, akik nem gyurcsányt akarták, hanem csak orbánt akarzák eltüntetni. Most is orbánt akarják eltüntetni, csak gyurcsány helyett most magyarra szavaznak.

2024. máj. 20. 09:22
 14/27 anonim ***** válasza:

"nemecsek ernő'

A vita abban van köztünk, hogy szerintem aki "magyarra" szavaz, az "orbánra" szavaz, csak nem veszi észre. De ez is az ő dolga.

2024. máj. 20. 09:34
 15/27 anonim ***** válasza:
33%
Mindig a baloldalra szavaztam baloldali vagyok de sajnos bekellett látnom hogy az ellenzék 14 éve üll a parlamentbe de még azt se tudta elérni hogy a disznópártnak nelegyen kétharmada. Baloldali szavazó vagyok de nekem már ebből a tehetetlen baloldalból elegem van, ezért én is MP-re szavazok, nincs már nekem arra időm hogy újabb 14 évet várjak hogy hátha tud az ellenzék valamit kezdeni a fidesszel és orbánnal, szeretnék egy kicsit igazságosabb jobb országban élni mint amijen ez a mostani förmedvény ország.
2024. máj. 20. 09:40
 16/27 anonim ***** válasza:
100%

Szegény hazánk.

2024. máj. 20. 09:54
 17/27 anonim ***** válasza:
43%

Az eddig próbálkozó ellenzéki pártok, még csak közelébe se tudtak érni annak hogy a fideszrezsim rendszerváltásának halvány reményét megadják.

Innentől szerintem nem különösen veszteség ha tőlük vesz el szavazatot MP pártja.

2024. máj. 20. 10:03
 18/27 anonim ***** válasza:

17, igen, csak azt nem értik elég sokan, hogy nem CSAK az ellenzéki pártokkal van gond, hanem a választási rendszerünkkel és a törvényhozási gyárral, ami irányitja.

Ilyen rendszerben, nem lehet választást nyerni, ellenzéki pártnak parlamenti választásokon.

2024. máj. 20. 10:16
 19/27 anonim ***** válasza:
42%

És az (is) a probléma, hogy a TISZA nem ellenzéki párt!

Erre próbáljuk felhívni itt néhányan a figyelmet, de hiába próbálkozunk ezzel (is).

2024. máj. 20. 10:25
 20/27 anonim ***** válasza:
100%

09:54

Szegény hazánk. sajnos igazad van ez a haza már úgy felvan forgatva hogy az embernek már hányingere van ezektől a fideszes bunkóktól akik lejáratják nap-mint nap szép hazánkat.

2024. máj. 20. 10:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!