A Tisza és Magyar Péter a Fidesz és Orbán Viktor "kis testvére"?
Erről van szó, és a magyar emberek ezt (is) bekajálják.
Mindjárt jönnek a lepontozók, pont úgy, ahogy a régebben a FIDESZ-eseknél volt.
De hát szemesnek áll a Világ.
Nem szokásom igazat adni Gyurcsánynak, de itt és most tényleg úgy kellene szavazzak egy full ismeretlen pártra, hogy:
-nem tudom, egy csomó témakörben, milyen értékeke, politikát képvisel
-a jelöltekről, szó szerint semmit sem tudok és, baltásgyilkos is lehet köztük, a nemzetbiztonsági átvilágitásig -már, ha eljutnak oda-, ez ki sem derül.
Olyan érzésem van, mintha Tim Cook létrehozna egy Apple 2 vállalatot és tőzsdére vinné, de a piac, gyakorlatilag még azt sem tudja, hogy milyen terméket, vagy szolgáltatást árul az új cég és csak azért kellene részvényt venni, merthogy Tim Cook-nak elege lett az Apple-ből. Csak itt egy országnak a jövője forog kockán.
Ráadásul pályáztak a képviselői helyekre úgy, hogy semmit sem tudtak a főnökről, akinek még el sem kellett számolni a múltjával. A program még szóba sem került a pályázás idején.
Én meg liberálisnak bélyegzett emberként a Tiszára fogok szavazni. Nem országgyűlési választás van, ahol ismerni kéne a 100 oldalas programot, kidolgozva. Az irányvonalak látszanak, nekem az elfogadható, sőt az oktatás előtérbe tolása különösen szimpatikus. Emellett azt gondolom mint az 5-ös.
Illetve nem látom, hogy mi vesztenivaló lenne ha MP nyer.
A FIDESZ kapna egy olyan alcsoportot az EU parlamentben, akik - esetleg - még valamelyik frakcióba is bekerülhetnének, és képviselhetnék ott a nagy ember érdekeit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!