Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Tisza és Magyar Péter a...

A Tisza és Magyar Péter a Fidesz és Orbán Viktor "kis testvére"?

Figyelt kérdés
És ezért az ellenzéki pártoktól vesz el (tömegesen) híveket és szimpatizánsokat, nem pedig a narancsos hatalomtól?

máj. 20. 07:16
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
27 szavazat
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
45%
Igen mondhatni így is.Nem lepődnék meg ha kiderülne azt,hogy a Rogán művek találta ki Magyar Pétert.Zseniális ötlet volt.Az ellenzék is Fidesz.
máj. 20. 07:19
 2/27 anonim ***** válasza:
43%

Erről van szó, és a magyar emberek ezt (is) bekajálják.

Mindjárt jönnek a lepontozók, pont úgy, ahogy a régebben a FIDESZ-eseknél volt.

De hát szemesnek áll a Világ.

máj. 20. 07:21
 3/27 anonim ***** válasza:
41%

Nem szokásom igazat adni Gyurcsánynak, de itt és most tényleg úgy kellene szavazzak egy full ismeretlen pártra, hogy:

-nem tudom, egy csomó témakörben, milyen értékeke, politikát képvisel

-a jelöltekről, szó szerint semmit sem tudok és, baltásgyilkos is lehet köztük, a nemzetbiztonsági átvilágitásig -már, ha eljutnak oda-, ez ki sem derül.

Olyan érzésem van, mintha Tim Cook létrehozna egy Apple 2 vállalatot és tőzsdére vinné, de a piac, gyakorlatilag még azt sem tudja, hogy milyen terméket, vagy szolgáltatást árul az új cég és csak azért kellene részvényt venni, merthogy Tim Cook-nak elege lett az Apple-ből. Csak itt egy országnak a jövője forog kockán.

máj. 20. 07:40
 4/27 anonim ***** válasza:
61%

Ráadásul pályáztak a képviselői helyekre úgy, hogy semmit sem tudtak a főnökről, akinek még el sem kellett számolni a múltjával. A program még szóba sem került a pályázás idején.

máj. 20. 07:44
 5/27 anonim ***** válasza:
73%
3: szavazni egy jelenleg kevésbé ismert új patra akinek megvan az esélye naggyá válni, vagy szavazni ugyanazokra az ellenzéki pártokra akik 15 éve ugyanott toporognak szinte egy kis túlzással persze. Akkor inkább arra szavazok amiből lehet valami. A jelenlegi ellenzéket a következő választáson úgy tudom elképzelni, hogy ismét azt fejtegetik, hogy miért lett ismét a Fidesznek két harmada.
máj. 20. 07:58
 6/27 anonim ***** válasza:
61%
5, én az ellenzéket egy szóval sem emlitettem, vagy azt, hogy szavaznék rájuk, azt viszont senki se várja tőlem, hogy baloldali, liberális emberként egy ismeretlen párt, ismeretlen politikusaira szavazzak.
máj. 20. 08:04
 7/27 anonim ***** válasza:
79%

Azt teszel, amit akarsz.

máj. 20. 08:04
 8/27 anonim ***** válasza:
35%

Én meg liberálisnak bélyegzett emberként a Tiszára fogok szavazni. Nem országgyűlési választás van, ahol ismerni kéne a 100 oldalas programot, kidolgozva. Az irányvonalak látszanak, nekem az elfogadható, sőt az oktatás előtérbe tolása különösen szimpatikus. Emellett azt gondolom mint az 5-ös.

Illetve nem látom, hogy mi vesztenivaló lenne ha MP nyer.

máj. 20. 08:14
 9/27 anonim ***** válasza:
46%

A FIDESZ kapna egy olyan alcsoportot az EU parlamentben, akik - esetleg - még valamelyik frakcióba is bekerülhetnének, és képviselhetnék ott a nagy ember érdekeit.

máj. 20. 08:22
 10/27 anonim ***** válasza:
72%
9, ugyanazt mondja az EU-val kapcsolatban MP, mint 0rbán, ugyanaz a kritika, kivéve az EU ügyészség.
máj. 20. 08:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!