Vajon Karácsony Gergely megnyeri a választást? Szentkirályi Alexandrának és Vitézy Dávidnak mennyi esélye van?
Figyelt kérdés
máj. 20. 06:03
1/14 anonim válasza:
Szerintem megnyeri. Még akkor is, ha a Fidesz egyik jelöltje az utolsó pillanatban visszalép a másik jelöltjének a javára.
De még akkor is, ha az összes királycsináló jelölt visszalépne, és minden szavazójuk a megmaradt fideszes jelöltet támogatná.
2/14 anonim válasza:
Karácsony nyer simán.Ezt Orbánék régóta tudják,azért jelölték Szandikát,nem egy komolyan vehető jelöltet indítottak.
3/14 anonim válasza:
Pedig Budapest Vitézyvel járna a legjobban. De ha ti úgy érzitek, hogy Budapesten várospolitika helyett orszagos politikát kell játszani, akkor deal with it
4/14 anonim válasza:
Vitézy az elmúlt öt évben mennyire is képviselte a város érdekét?
6/14 anonim válasza:
Kari: 60%; Viti: 40%; Axi: 0%, de Axi, ha mond még pár szerinte kutya vicces dolgot, akkor lesz az -100% is:).
7/14 anonim válasza:
Kedves Alinak javaslom, hogyha legközelebb megy méhlegelőt kaszálni, akkor védőfelszerelésnek mélyízi búvárruhát és hozzátartozó békauszonyt vegyen fel. Természetesen legyen palack is. Csak mert azzal több újságba is bekerülne.
8/14 anonim válasza:
#4 Miért kellett volna az elmúlt 5 évben képviselnie? Ő volt a főpolgármester? Képviselő volt a közgyűlésben? Az számít amit most mond és az ezerszer értelmesebb mint Karácsony makogása.
9/14 anonim válasza:
#3 Ezt én meghagynám a budapestieknek, mégiscsak az Ő dolguk ez. Én azt nem értem miért szállt be az egész ország Karácsony kritizálásába. A fővárosiak dolga a fővárosi polgármester, nem is lehet más városból megítélni, hogy a fővárosiaknak ki a jó polgármester. Persze a városvezetés megbukott 1-2 mutyival, de hát az pl. amennyiben kártétel, nem engem károsít és a fővárosi lakosnak kell ezt mérlegre tennie, hogy ér-e ez annyit, hogy emiatt elzavarja vagy sem, esetleg úgy ítéli meg még így is sokat tett a városért Karácsony, szóval érdemes még 5 év bizalmat megadni. Röviden, mindenki a saját dolgával foglalkozzon. Hogy pártpolitikát csinálnak a fővárosban a polgármester választásból is, az igaz, én is így látom, de hát ez meg az Ő dolguk és egyben ha baj, az Ő bajuk.
10/14 anonim válasza:
Nem volt se képviselő, se (fő)polgármester (szerencsére).
Viszont mi is volt az elmúlt öt évben a feladata? Bőven lett volna lehetősége Budapest érdekét szolgálni ott, de inkább a Fideszhez volt lojális, és Budapestet elárulta. Persze majd most ha Polgármester lesz, akkor hirtelen megvilágosodik, és pálfordulás lesz nála.
Majd azon a napon el is hiszem ezt, amikor százmilliárd forintot adsz nekem. Nem azért, mert a hitem eladó, hanem azért, mert a kettőnek ugyanannyi esélye van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!