Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Vajon Karácsony Gergely...

Vajon Karácsony Gergely megnyeri a választást? Szentkirályi Alexandrának és Vitézy Dávidnak mennyi esélye van?

Figyelt kérdés

máj. 20. 06:03
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
67%

Szerintem megnyeri. Még akkor is, ha a Fidesz egyik jelöltje az utolsó pillanatban visszalép a másik jelöltjének a javára.

De még akkor is, ha az összes királycsináló jelölt visszalépne, és minden szavazójuk a megmaradt fideszes jelöltet támogatná.

máj. 20. 06:37
 2/14 anonim ***** válasza:
92%
Karácsony nyer simán.Ezt Orbánék régóta tudják,azért jelölték Szandikát,nem egy komolyan vehető jelöltet indítottak.
máj. 20. 07:20
 3/14 anonim ***** válasza:
44%
Pedig Budapest Vitézyvel járna a legjobban. De ha ti úgy érzitek, hogy Budapesten várospolitika helyett orszagos politikát kell játszani, akkor deal with it
máj. 20. 07:38
 4/14 anonim ***** válasza:
58%
Vitézy az elmúlt öt évben mennyire is képviselte a város érdekét?
máj. 20. 08:17
 5/14 anonim ***** válasza:
68%
Simán megnyeri.
máj. 20. 08:45
 6/14 anonim ***** válasza:
58%
Kari: 60%; Viti: 40%; Axi: 0%, de Axi, ha mond még pár szerinte kutya vicces dolgot, akkor lesz az -100% is:).
máj. 20. 08:46
 7/14 anonim ***** válasza:
79%
Kedves Alinak javaslom, hogyha legközelebb megy méhlegelőt kaszálni, akkor védőfelszerelésnek mélyízi búvárruhát és hozzátartozó békauszonyt vegyen fel. Természetesen legyen palack is. Csak mert azzal több újságba is bekerülne.
máj. 20. 08:52
 8/14 anonim ***** válasza:
50%
#4 Miért kellett volna az elmúlt 5 évben képviselnie? Ő volt a főpolgármester? Képviselő volt a közgyűlésben? Az számít amit most mond és az ezerszer értelmesebb mint Karácsony makogása.
máj. 20. 08:56
 9/14 anonim ***** válasza:
#3 Ezt én meghagynám a budapestieknek, mégiscsak az Ő dolguk ez. Én azt nem értem miért szállt be az egész ország Karácsony kritizálásába. A fővárosiak dolga a fővárosi polgármester, nem is lehet más városból megítélni, hogy a fővárosiaknak ki a jó polgármester. Persze a városvezetés megbukott 1-2 mutyival, de hát az pl. amennyiben kártétel, nem engem károsít és a fővárosi lakosnak kell ezt mérlegre tennie, hogy ér-e ez annyit, hogy emiatt elzavarja vagy sem, esetleg úgy ítéli meg még így is sokat tett a városért Karácsony, szóval érdemes még 5 év bizalmat megadni. Röviden, mindenki a saját dolgával foglalkozzon. Hogy pártpolitikát csinálnak a fővárosban a polgármester választásból is, az igaz, én is így látom, de hát ez meg az Ő dolguk és egyben ha baj, az Ő bajuk.
máj. 20. 08:59
 10/14 anonim ***** válasza:
47%

Nem volt se képviselő, se (fő)polgármester (szerencsére).

Viszont mi is volt az elmúlt öt évben a feladata? Bőven lett volna lehetősége Budapest érdekét szolgálni ott, de inkább a Fideszhez volt lojális, és Budapestet elárulta. Persze majd most ha Polgármester lesz, akkor hirtelen megvilágosodik, és pálfordulás lesz nála.

Majd azon a napon el is hiszem ezt, amikor százmilliárd forintot adsz nekem. Nem azért, mert a hitem eladó, hanem azért, mert a kettőnek ugyanannyi esélye van.

máj. 20. 09:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!