Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A baloldali szavazóknak...

A baloldali szavazóknak annyira fontos az ukránok védelme, hogy képesek lennének harcolni is értük?

Figyelt kérdés
Csak mert nagyon afelé halad a globalista fősodor, hogy Nato katonákat küldenek majd a frontra. Könnyen eldurvul a helyzet, aztán nem csak a hivatásosok mehetnek a lövészárokba, hanem minket is besoroznak majd.
2024. máj. 20. 00:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
56%

Ez a kérdés egyszer már föl lett téve , baloldaliak helyett ukrán pártiak volt.

a szavazás elsőprő eredménye az volt hogy senki nem akart vért adni az ukránok miatt

2024. máj. 20. 01:16
 12/15 anonim ***** válasza:
3%

"A natonak több hivatásos katonája van mint az oroszoknak sorozott, kényszersorozott, hivatásos, tartalékos, és zsoldosa összesen."

A háború kezdete előtt ez a mondat igaz is volt. Most viszont kb megegyző számú van és valamit elfelejtesz, ha a NATO lerohanná az oroszokat nem kizárt hogy melléjük is állna valaki, pl Észak Koreáról simán el tudom képzelni és akkor már nem csak többen lennének, de erősebbek is.

2024. máj. 20. 05:52
 13/15 anonim ***** válasza:
92%
Tehát az lenne a jó, ha a NATO-t ellenségnek tekintő Oroszország legyőzné Ukrajnát és Kárpátalján orosz katonák állomásoznának. Jó lenne ha létrejönne a magyar-orosz határ, ami egyben a NATO-orosz határ is lenne? Akkor (pár tíz év múlva) majd magyar földön harcolhatunk az oroszok ellen - már ha meg nem adjuk magunkat és végre béke lesz, meg aztán orosz elnyomás.
2024. máj. 20. 07:39
 14/15 anonim ***** válasza:
89%

Ez egy szalmabáb kérdés.

Ezért nincs is értelme válaszolni rá.

2024. máj. 20. 07:41
 15/15 anonim ***** válasza:
94%

Én centrista vagyok, nekem nem fontos az ukránok védelme, hanem a putyini barbár degenerációtól való védelem, ami magyaroszágot is fenyegeti.

Minél kevesebb puttyantóért harcoló söpredék van, annál jobb. Minél rosszabb a puttyantónak, annál jobb.

2024. máj. 20. 10:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!