Fideszesek, ehhez mit szóltok? Még mindig hisztek Orbánnak?
Kérdező, ez egy ballib propaganda anyag amin jól láthatóan össze vannak vágva össze nem tartozó dolgok.
Orbán a gyurcsány kormány működéséről beszél a videódban, közben a valós magyar eredmények vannak az előző évről és sok minden más.
Mégis miért ne hinnék Orbánnak ha megint te buksz le egy hazug ballib propagandával?
"Orbán a gyurcsány kormány működéséről beszél a videódban"
1-es... igen, arról beszél, ezt mindenki tudja. Pl. itt is ki van írva lóbetűkkel: [link]
Csak aztán a mostani kormányra is kísértetiesen ráillik a mondandója.
Orbán hogyan kobozza el a vagyonomat és adja állami gondozásba a gyerekemet?
Ezt ki tudnád fejteni kérdező? Mivel ez is benne van a videóban.
Ha adsz erre egy elfogadható választ, majd akkor beszélhetünk arról, hogy ki hazudozik ezen videó kapcsán.
4
Ebből hogy jön az, amit én kérdeztem? Tehát Orbán hogyan kobozza el a vagyonomat és adja állami gondozásba a gyerekemet?
Ha ez nem egy ócska kamuvideó, akkor előállsz végre egy elfogadható válasszal a kérdésemre.
#6 De még mindig nem sikerült válaszolnod az 5-ös kérdésére, hogy "? Tehát Orbán hogyan kobozza el a vagyonomat és adja állami gondozásba a gyerekemet?"
Nem tudsz?
Ez engem is érdekel, mert nekem is van gyerekem. Kezdesz besülni ezzel a mérhetetlenül ócska videóval kérdező.
De tényleg érdekel, hogy hogyan veszi el Orbán a gyerekemet tőlem?
Kérdező, ezek után miért is neked kéne hinni meg ennek a gagyi videónak, amikor a benne elhangzottakat sem tudod megmagyarázni? A kérdésem még áll:
Tehát Orbán hogyan kobozza el a vagyonomat és adja állami gondozásba a gyerekemet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!