Úgy vélem, hogy az elmúlt 5 évben az ő teljesítményük volt a leginkább látható, nekik köszönhetjük részben, hogy a kapzsi Fidesz nem tudta ellopni azokat a forrásokat, amik a magyar embereknek járnak. Cseh Kata és Dónáth Anna szólalt fel a legtöbbet Brüsszelben Magyarorszagért. Én pl nem tudom, hogy a Fidesz mit tett kint, azon kívül, hogy mindent is megszavazott, aminek az ellenkezőjét állította itthon.
20) de minek szavazzak olyanra, akit nem támogatok. Nem támogatom a Fideszt, a Tiszát, a DK-listára csak Karácsony miatt szavazok majd. De az EP-ben a Momentumot akarom látni.
2024. máj. 19. 22:39
22/27 anonim válasza:
Én nem mondtam, hogy ne szavazz a Momentumra, csak hogy lehet hogy elveszett szavazatod lesz, ha pedig így lesz, akkor a szavazatod úgymond a Fideszhez vándorol, viszont ha meg bejut a Momentum, akkor meg általad jó helyre megy a szavazatod.
2024. máj. 20. 01:00
23/27 anonim válasza:
Egyébként én el tudnék akár képzelni egy Tisza-Momentum koalíciót is akár, a Tisza képviselné a párt konzervatív szárnyát, míg a Momentum a liberális szárnyat. Így lenne egy liberális-konzervatív pártja Magyarországnak.
2024. máj. 20. 01:07
24/27 anonim válasza:
23# És a 2 párt egyben ellensúlyozná is egymást, hogy ne menjen el egyik se szélsőséges irányba.
2024. máj. 20. 01:12
25/27 anonim válasza:
#23 #24 csak az a gond ezzel, hogy ha a Tisza szövetkezne bármelyik régi ellenzéki párttal, a támogatottsága egyből megcsappanna
2024. máj. 20. 01:27
26/27 anonim válasza:
"Ahogy Magyar Péter is mondta"
És innen lehet tudni, hogy Magyar ostoba, a magyarok meg megvezethetőek minden oldalon.
"de elérik azt is, hogy az uniós intézményekben arra az álláspontra jussanak, hogy fel kell függeszteni az uniós pénzeket"
Valójában a kormánynak járó pénzeket függesztik fel, miközben az önkormányzatok ugyanúgy pályázhattak. Sőt, elérték a momentumosok, hogy nagyobb legyen a keret, így még több pénz jutott a magyarokhoz a fideszt megkerülve.
2024. máj. 20. 01:29
27/27 anonim válasza:
25# Igazad van, jó nagy hülyeséget írtam. :DD Álmos vagyok, fáradok, biztos azért.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!