Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Van esélye bekerülni a Momentu...

Van esélye bekerülni a Momentumnak az EP-be?

Figyelt kérdés

Úgy vélem, hogy az elmúlt 5 évben az ő teljesítményük volt a leginkább látható, nekik köszönhetjük részben, hogy a kapzsi Fidesz nem tudta ellopni azokat a forrásokat, amik a magyar embereknek járnak. Cseh Kata és Dónáth Anna szólalt fel a legtöbbet Brüsszelben Magyarorszagért. Én pl nem tudom, hogy a Fidesz mit tett kint, azon kívül, hogy mindent is megszavazott, aminek az ellenkezőjét állította itthon.

Ezért a Momentum megérdemli az 5%-ot szerintem.

2024. máj. 19. 16:26
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem a kis pártok közül bejut a DK-Mszp-P és a Mi Hazánk. A Momentum meg.. Láttuk mi lett az SZDSZ-szel. Szocik és szélsőjobbosok mindig is volt azért egy törzsmagjuk itt Mo-n. A Momentumra meg a liberálisok szavaznak, illetve főként a kisebbségek. Nem tudom megtippelni az eredményt..
2024. máj. 19. 17:21
 12/27 anonim ***** válasza:
82%

A momentum igyekszik minden szavazóját a tisza felé tolni. Nem értem ezt az öngyilkos taktikát... ugyanaz a szánalmas Gyurcsányista politika,ami futószalagon szállítja a fidesz ⅔-okat. NEM! Nagyon sok momentum szavazó távozott mp felé, és ez úgy tűnik folytatódik még egészen a választásokig.

3% is már jó eredménynek tűnik a jelenlegi helyzetben...

2024. máj. 19. 17:34
 13/27 anonim ***** válasza:
61%
12-es, nem "tolják", de nem is kell tolni őket. A hányadék-kormány és a leszerepelt ellenzék után most MAGYAR az alternatíva.
2024. máj. 19. 17:39
 14/27 A kérdező kommentje:
13) sajnos ez szomorú.
2024. máj. 19. 18:20
 15/27 anonim ***** válasza:
75%
Ez van, vagy a Tiszát választod vagy a Fideszt. Ha a bukott ellenzékre szavazol, mint a DK és fiókpártjai vagy Momentum, azzal is a Fideszre szavazol
2024. máj. 19. 18:41
 16/27 anonim ***** válasza:

Az elején még ígéretes mozgalomnak látszott.

Ha nem álltak volna be az ellenzéki összefogásba, akkor sokkal erősebb párt lenne ma. Össze lett Gyurcsányozva, amit szinte lehetetlen lemosni magukról.

Nem fognak bejutni...

Sajnálom én is őket, hogy rossz döntést hoztak 2021-ben.

2024. máj. 19. 20:10
 17/27 A kérdező kommentje:
2021-ben mi lett volna a helyes döntés? Szerintem az egyedüli helyes döntés az összefogás volt. Meg kellett próbálni. Nem vált be. De ha nincs összefogás, a 2/3 akkor is garantált.
2024. máj. 19. 21:09
 18/27 anonim ***** válasza:
#17 nem száll be az összefogásba, ahol Gyurcsány is van. Eleve kudarcra volt ítélve az egész... Tudniuk kellett volna.
2024. máj. 19. 21:12
 19/27 anonim ***** válasza:

17-es, csakhogy volt még egy utolsó esélyük tisztára mosni magukat: NEM FELVENNI A MANDÁTUMOT!

Ezt kellett volna tenniük!

2024. máj. 19. 21:12
 20/27 anonim ***** válasza:
A 15-ös hozzászólását egészíteném ki, hogy minden olyan szavazat, amik a kis pártokra ment és nem jutnak be, azok mind elveszett szavazatok lesznek, amik a mindenkori legerősebb pártot erősíti, a szavazat arányosság elve alapján.
2024. máj. 19. 22:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!