Fog még tudni fejlődni Magyarország a TISZA párttal?
8-as
Aki a saját országát népét szétlopja a haverjainak rokonainak, aki a saját országát 14 év alatt hagyta, hogy Románia leelőzze, EU 6. legszegényebb országából 2. legszegényebb országgá tette...az aki tudja, hogy baj van az oktatással na meg az egészségüggyel, de dacból nem hajlandó ezekkel csak azért sem foglalkozni, az aki hagyta a forintot elértéktelenedni és pocsék gazdasági intézkedésekkel hagyta hogy nálunk legyen Európa legnagyobb inflációja, arra milyen jelzőt mondanál? Nem rosszból csak kiváncsiságból kérdezem.
8-as, nem tudom, hogy az erkölcsi kérdések mennyire tiszták abban az esetben, ha a házastársad egy korrupt, hazug, diktatorikus szándékú, hazaáruló rezsim kiszolgálója.
Számomra csöppet sem egyértelmű, hogy ha például a párom a náci párt tagjává vált volna a történelemben, vagy a kommunistává, és én közvetlenül a rezsim aljasságaira vonatkozó bizonyítékokat szerezhettem volna tőle, akkor megtettem volna-e vagy sem.
Könnyű erről kívülről okoskodni, míg nem kerültél ilyen családi szituációba. Ezek a rezsimek folyamatosan durvulnak és rohasztják az emberek lelkét, akik kiszolgálják.
Biztos vagyok benne, hogy Varga Judit valamikor egy rendes, tisztességes, jólelkű nő lehetett, és abban is, hogy még romlottságában is az emberarcúbb fideszesek közé tartozhatott. De aki korpa közé keveredik, megeszik a disznók.
Szerintem nem véletlenül jutott válásig ez a helyzet... Én el sem tudom képzelni, milyen lenne, ha a nő, akit szeretek és egy tiszta lelkű, csodálatos embernek ismerek, elkezdene úgy hazajönni a "munkájából", hogy egyre több mocskosságot árul el, amibe belerángatják, vagy az orra előtt történik...
Korrupciót, törvénysértéseket, zsarolásokat, fenyegetéseket, karaktergyilkosságokat, diktatúra-építést, hazugságpropagandát, alkotmánysértést, bűncselekményeket...
Te mit tennél? Van egyik oldalon a piti kis magánemberi magánerkölcsöd, a mérleg egyik serpenyőjében, hogy védd a feleségedet, akkor is, ha egy bűnszervezetbe keveredett.
És a másik oldalon, a mérleg másik serpenyőjében ott van EGY NEMZET, egy egész ORSZÁG érdeke, jövője, sorsa, erkölcse.
Tény, hogy bármely fideszes önmagát, a családját és a korrupt haverjait választaná - de egy igazán erkölcsös embernek ez szerintem hatalmas őrlődést és erkölcsi dilemmát okoz...
Szerintem én ugyanazt tenném, mint Magyar Péter:
1. elválnék
2. a volt feleségemet megvédeném, és olyan hangfelvételt nem hoznék nyilvánosságra, ami az ő saját érintettségét, bűnrészességét igazolja (mégis a gyermekeim anyja, még ha bűnössé vált is, mert korpa közé keveredett és megették a disznók)
3. az összes többi bűnözőt viszont megpróbálnám lebuktatni, mert a magánéletemen túlmutat egy egész NEMZET és egy egész ország érdeke!
Pont az a baj a fideszesekkel, hogy nekik csak a pereputtyuk, fiuk-borjuk, haverjaik és bűntársaik számítanak, a milliók pedig, akikért felelősséget kellene vállalniuk, le vannak sz@rva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!