Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha a Fidesz ontja a háborús...

Ha a Fidesz ontja a háborús propaganda reklámját, hogy "Brüsszel és a baloldal mégis a háború pártján áll", akkor a Honvédelmi Minisztérium (Fidesz) miért tárgyal új harci helikopterek beszerzéséről, ki is akkor a "háború párti"???

Figyelt kérdés

Szerintem ezzel Orbán alaposan szembe köpte magát.

[link]

Amúgy semmi másból nem áll már több mint 1 éve a kormány programja, csak háború és migráció, meg Brüsszel, már a csapból is ez folyik, mék Kecskeméten is nyomatta a süket dumáját.

máj. 19. 02:46
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
54%
Valamivel meg kell védeni a hazát abban az esetben ha Brüsszel megtámadna minket.
máj. 19. 03:10
 2/16 anonim ***** válasza:
18%
Nátista támadás esetén szovjet édestestvéreink megvédenének. De az igaz. hogy saját haderőnknek is lennie kell a biztonságérzethez.
máj. 19. 03:35
 3/16 anonim ***** válasza:
93%
1, de, hát mi üzentünk hadat Belgiumnak márciusban...
máj. 19. 06:28
 4/16 anonim ***** válasza:
93%
Mert mindig az ellentettje igaz, amit mondanak.
máj. 19. 08:43
 5/16 anonim ***** válasza:
25%
Esetleg nem gondoltál arra hogy az ország védelmének biztosítása nem egyenlő azzal, hogy egy 5000 atomtöltettel rendelkező oroszlán bajszát huzogatja a Nyugat? Alapvető különbség tételre azért képesnek kellene lenni.
máj. 19. 18:17
 6/16 anonim ***** válasza:
20%

Ahogy a Kérdező írja.

Teljesen egyetértek

máj. 19. 20:04
 7/16 anonim ***** válasza:
60%
Ezen már nincs mit csodálkozni.
máj. 20. 15:33
 8/16 anonim ***** válasza:
56%

Számomra világos, hogy mire gondol Orbán, mikor háborúpártinak nevezi az ellenzéket. Szerintem is vannak olyan bénák, hogy simán alázatos szolgaként bepattannának minden f. ságba, amibe be akarják őket rántani a többiek a saját érdekükben.

Ezért vezet a fidesz. Neki elsődleges, hogy nem csicskul be minden eszementnek. Ezért is szeretnék őket mihamarabb eltávolítani.

máj. 20. 16:23
 9/16 A kérdező kommentje:

Honnan tudod, hogy biztos van olyan ellenzéki?

Ismersz olyat személyesen, vagy csak a hírekből tudod?

Kizárt hogy szinte az összes ellenzéki bele sodorná őket a háborúba.

De kérdem én, ha Isten ne adja, az ország parancsot kapna az USA-tól, hogy lépni kell, te akkor is a békére hivatkoznál és behúznád a farkad, vagy harcolnál a hazáért, hogy a ruszkik ne baszanak agyon????

Putyin ámokfutásáról van szó, arról a ruszki dögről, akinek valagját nyalja Orbán.

Mit gondolsz, miért nem mer szembe szállni Putyinnal?

Jut eszembe, ott volt a Dél-szláv háború, amikor a NATO csapást mért Jugoszláviára és a magyar csapatokat is bevonták.

Akkor miért nem hőbörgött Orbán?

Egyébként az ukránok és az oroszok között régóta megy a feszültség, néhány éve is volt, amikor rakéta támadást mért az orosz csapat Ukrajnára, akkor sem hőzöngött és nem vonta bele az ellenzéket és az Uniót.

Miért pont a választások előtt időzített ezzel az ámokfutással???🤔🤔🤔🤔

máj. 20. 22:50
 10/16 anonim ***** válasza:

Szerintem tudja, hogy kinél meddig mehet el. Ez nem úgy van, hogy pl ott egy háborút valaki ellen kezdeményező, ami nekem nem tetszik, ezért jól beszólok neki, meg egyből fegyvert küldök, hogy én is hadd harcoljak már.

Tudni kell a végsőkig háborút elkerülni, ügyesen lavírozni, nem belep. Fázni olyan dolgokba, amikhez nem sok közöd van. Ehhez kell érzék. A baloldal nagyon meredek ebből a szempontból, és könnyen, felelőtlenül kiadja a hazát minden külföldi őrületnek. Ez

nem tetszik! Megéltem, mikor azt éreztem, nincs biztos kezekben az ország, és ezt nagyon rossz volt átélni, hidd el! Soha többet nem szeretném, ha valakik a káromra, a magyarok kárára próbálgatná vezetgetni játszásiból az országot, amelyben élek!Most pláne nem, hogy őrültek háborúznak a szomszédunkban!

máj. 20. 23:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!