Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Csak én érzem soknak a Fidesz...

Csak én érzem soknak a Fidesz legujabb háborúval kampányoló lejárató plákátját?

Figyelt kérdés

Vagy ebben az országban bármit meg lehet tenni? Magyar Péter is feljelenti a miniszterelnököt, amit meg is értek.

Hogy engedhet ilyen plakátot az utcára a Fidesz? Soros,Karácsony,Gyurcsány,Magyar Péter mint Háború

2024. máj. 18. 22:28
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
91%

Ez tényleg sok már. Én személy szerint törvénybe iktatnám, hogy kizárólag támogató jellegű plakátot lehet kirakni. Ha szimparizálsz egy párttal, jelölttel, tök rendben van, hogy kiteszel olyan plakátot, amiben őt támogatod, szavazásra bíztatod az embereket. De ez, hogy politikai ellenfeleket tesznek ki ilyen uszító plakátokon, undorító és visszataszító. Fogalmam sincs, kinek szól ez, kinek van erre igénye.

Reklámok esetén se ócsárolhatod a rivális cég termékét, nem véletlenül

2024. máj. 19. 00:06
 12/14 anonim ***** válasza:
91%
Engem már vagy 10 éve zavarnak
2024. máj. 19. 00:08
 13/14 anonim ***** válasza:
De látod, neked még így sem elég, hogy felébredj!
2024. máj. 20. 16:27
 14/14 anonim ***** válasza:
Attól senki nem fog felébredni hogy riadalomban tartják. A Fidesz propaganda atomháborúval tartja rettegésbe a szavazóközönségét, hogy félelemből a hatalomra szavazzon. Olcsó jól bevált trükk de csak trükk nem a valóság.
2024. máj. 21. 08:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!