Karácsony Gergely miért Salgótarjánban kampányol a DK-nak,Dobrev Klárával,amikor elvileg Budapest főpolgármestere?
Az egyszerűbbek kedvéért idézem szó szerint a linkelt szöveget:
"Most hétfőn a DK-MSZP-Párbeszéd szövetsége tartott választási gyűlést"
Tekintve, hogy Karácsony a Párbeszédhez tartozó politikus, így ennek megfelelően meghívhatják más kampány helyszínekre is.
Karácsony így is úgy is nyer, szóval mindenki lenyugodhat a ...ba.
Én tényleg szimplán csak azt nem értem,miért kell ennyire nyíltan leszarni Budapestet? Értem,h tudja, úgyse kell semmit csinálnia,akkor is nyer,de azért ennyire nem kéne negligálni a fővárost. Szinte már nevetséges,ahogy összehasonlítom Vitézyvel, aki épp angolul tart előadást a Budapesttel kapcsolatos terveiről. https://www.youtube.com/watch?v=qWCVR6MKG-A&t=264s
Kicsit összeszorul gyomrom,hogy van valaki aki csak azért él hal, hogy tegyen valamit a városért, de esélye sincs,hogy polgármester legyen, és van egy másik figura,aki meg tojik rá magasról és megválasztják úgyis. Sajnálom,hogy a b
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!