A Gyurcsány házaspárnak hogy sikerült megkedveltetnie magát a budapesti emberekkel?
Az ilyen aljas, hazug propaganda videók jól bemutatják hogy semmi morális különbség nincs a FIDESZ és a DK (+szövetsegesei) között.
Szóval én sem értem miért szavaznak a DK jelöltjére ennyien.
Nem véletlen "kék Fidesz" a DK, ugyanaz az okádék folyna ha kormányon lennének csak baloldali köntösben.
Végignéztem a videót. Konkrétan melyik állítás nem igaz benne?
Írd le kérlek azt a mondatot!
#22 mindegyik.
Vitézy teljesen megreformálta az egészet közlekedési hálózatot Budapesten.
"Nem véletlen "kék Fidesz" a DK, ugyanaz az okádék folyna ha kormányon lennének csak baloldali köntösben."
nincs más megoldás: neked kell főpolgármesternek lenned, hogy minden tiszta legyen.
#20 És akkor még Gyurcsány mindezt tetézte is azzal, hogy még ő kezdte el támadni népet. Ha valaki, ő aztán tényleg sértegette a választók széles tömegeit. És neki nem megvágták a beszédeit, hanem szépen kényelmesen besétálhatott a baráti tévéstúdióba, és ott előszóban, szabadon kifejthette a véleményét a "lusta" népről, aki nem akar dolgozni, az "adócsaló" bébiszitterektől és bejárónőkről, a "büfé-ruhatár szakos" diplomásokról, a "lusta és tehetségtelen" vállalkozókról, a "digitális analfabéta" ötvenesekről. De szinte nem is volt olyan társadalmi csoport a saját körein és a multikon kívül, akikbe bele ne rúgott volna egy hatalmasat. Egyszóval mindenki hibás volt csak ő nem.
Ez az undorító viselkedése még azoknak is örök nyomot hagyott a lelkükben, akik különben már el is felejtették volna a neki köszönhető nyomort.
Mert most már tiszta Svájc van itt.
Ja, nem, csak a sleppnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!