A Gyurcsány házaspárnak hogy sikerült megkedveltetnie magát a budapesti emberekkel?
Kérdező, neked nagyon súlyos idegficamod van, de nyilvánvaló, hogy miért hazudsz. Másképp nem megy, de ezt már írtam máshol is neked.
Hányszor tervezed még elsütni ezt a kis szánalmas mondatot? Mennyi krumplit kapsz érte?
#17 Nem. De vidéken már a világgazdasági válság előtt is rettenetes helyzet volt. Alig voltak a munkahelyek, a meglévő vállalkozások sorban mentek csődbe mér 2003-tól. Még akinek sikerült is valamilyen munkához jutni, annak is a béka segge alatt volt a fizetése, és állandóan retteghetett, hogy mi lesz, ha még azt is elveszíti, mert hiszen sok százan álltak sorban a helyére, még annál is kevesebb pénzért. És erre jött még rá a világgazdasági válság.
Tudod, én éltem Budapesten is, meg vidéken is, egy olyan városban, ahol különösen tragikus volt a helyzet. A gyerekeim meg most is Budapesten élnek, tehát van összehasonlítási alapom.
Budapesten még a világgazdasági válság alatt sem volt közel sem olyan sz@r helyzet, mint nálunk már évekkel korábban is.
"Karácsony nem DK-s.."
Sajnálom, de az. Dobrev és Karácsony még Salgótarjánba is együtt ment kampányolni. Ha azt mered mondani, hogy Gergő párbeszédes, akkor én meg azt mondom rá, hogy dehát Vitézy meg LMP-s.
16-os és 18-as komment nagyon igaz.
Vidéken tényleg nagy nyomorúság volt Gyurcsány alatt, már a válság előtt is. Okkal rettegnek errefelé az emberek a Gyurcsány családtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!