Karácsony Gergely szerinted is alkalmatlan és csak azért fog nyerni, mert van egy fideszes, meg egy állítólagos fideszes kihívója?
"nála is felmerültek a korrupciós ügyek"
Milyen korrupciós ügy "merült fel" nála?
Vitézyt tolod, de Vitézy Orbán embere (ha már Karácsonyt összemosod Gyurcsánnyal, ugyanakkora, vagy inkább sokkal kisebb lendülettel kijelenthető, hogy az LMP a Fidesz szatelitpártja.)
Valóban voltak dolgok, amiket nem tudott megvalósítani, Karácsony tehet bizonyára arról is, hogy COVID volt, a forrásmegvonásokról is. Te meg a Vitézyd bizonyára alkalmasabb lettél volna, hiszen tuti, hogy ingyen dolgoztál volna, és neked is mindenki ingyen dolgozott volna, anyagot is ingyen szereztél volna, szóval te ingyen építettél volna tíz Duna-hidat két nap alatt...
DK-sok hogy ne kerültek volna be a városházába, tiltotta volna ki Karácsony? Mi alapján?
Kérdező, ha azt mondom, hogy élő gyerekeket eszel, akkor nálad is felmerülnek élő gyerekevési ügyek?
Komolyan ennyi telik tőled?
Vitézy csak Szentkirályinál alkalmasabb, akit csak azért raktak, hogy bohóckodjon, vagyis hát adja csak azt amire képes, de az ennyi, és Vitézy hozzá viszonyítva vitézkedhessen. Karácsonnyal szemben mi alapján mondod, hogy alkalmas?
2011 óta hány államtitkárt tudsz mondani, amelyik nem Orbán embere, nem lojális a NER-hez? :D Sorold a neveket, kíváncsi vagyok. :D Ja, hát persze... Vitézy 😂🤣🤣🤣🤣😁😁😂😂😂😂😂😂
Mit is tett Budapestért államtitkárként?!
A közlekedésért felelős államtitkárért mit sikerült elérnie?
Ja, tudom már!
Körbeépült az M0 végre! (nem)
Tömegével épültek ki az agglomerációban a P+R parkolók (nem)
Ingyenes lett az M0 (épp ellenkezőleg)
Hát végülis...
Mi alapján állítod, hogy jó lenne? Esetleg tegyen le valamit az asztalra előbb polgármesterként, mutassa meg, hogy mennyire pengeagyú, hogy tud a semmiből teremteni valamit, körözze le a többi polgármestert, és akkor talán még engem is meggyőzne. De így...
Karácsony Gergely a DK jelöltje, ez elég visszataszító információ számomra. Vitázni is csak 1 héttel a választás előtt mer Vitézyvel...
De akinek van egy kis esze tudja hogy Karácsony Gergely nem vezeti Budapestet. Ő csak egy kampányarc.
Én valószínűleg Vitézyre fogok szavazni.
ma 11:15
Csúsztatsz, bitang, és a féligazság rosszabb, mint a hazugság, de megértelek. Csak így tudsz "ellenérvet" felhozni.
Karácsony a Párbeszéd tagja, az Párbeszéd, a Momentum, az MSZP, a DK KÖZÖS jelöltje, egyáltalán nem CSAK a DK jelöltje. Aki azt állítja, hogy "a DK jelöltje", az kvázi "letagadja" a többpárti jelölést, tehát hazudik.
Számodra komolyan azért alkalmatlan Karácsony, mert a DK nem indít ellene saját jelöltet, hogy tutira a Fidesz "két jelöltje" közül nyerjen valamelyik?!
Gratulálok! :D
"Vitázni is csak 1 héttel a választás előtt mer Vitézyvel..."
Karácsony legalább főpolgármesterként is kiáll vitázni a kihívóival, nem úgy mint Tarlós. Ahelyett hogy a kákán is a csomót keresed, inkább örülj neki hogy Karácsony ki mer állni vitázni bármelyik jelölttel.
"Vitázni is csak 1 héttel a választás előtt mer Vitézyvel..."
Ez miért lenne a gyávaság tünete?! Vezesd már le nekem egy kicsit!
Mert nekem pont az jön le, hogy a bátorság tünete.
Miért?
Az egy hét elegendő arra, hogy szakértők kielemezzék a vitát mindenféle téren, igazságtartalom, retorika stb., arra is, hogy akit érdekel, az meg tudja nézni a választás előtt ill. az elemzést is meg tudja nézni, sőt maga a választó is át tudja gondolni.
Sőt, állítom, hogy akit a választás befolyásol, sokkal többet nyom a latba a viszonylag friss tanulság, de mégsem indulatalapú, hanem megfontolt döntést hozzon a választáson.
Vagyis nem a kinézet, nem a megjelenés, számít majd, hanem a tartalom, és a vita sokkal fajsúlyosabb lesz, sokkal kevésbé lehet karaktergyilkossággal lenyomni a tartalmát.
A választóknak meg nem a karaktergyilkosság az érdeke, az politikusok eszköze, amivel leginkább a választók vesztenek függetlenül attól, hogy milyen pártiak, és ki ellen folyik a karaktergyilkosság.
"Karácsony a Párbeszéd tagja, az Párbeszéd, a Momentum, az MSZP, a DK KÖZÖS jelöltje, egyáltalán nem CSAK a DK jelöltje."
Legnagyobb párt eközül melyik? Melyik párt fog kapni legtöbb helyet a közgyűlésben?
Ha Momentum lenne, akkor nyilván a Momentum jelölteként hivatkoznék rá. Mivel a fenti kérdések a DK-ra igaz, ezért nekem a DK jelöltje. Nem fogom az összes proxy partját mellé sorolni.
Nem értem az indulatod és sértődésed, miért olyan nehéz elfogadnod hogy DK szavazó leszel? :D Gyurcsány pártjára szavazol ember...
"Számodra komolyan azért alkalmatlan Karácsony, mert a DK nem indít ellene saját jelöltet,"
Ez érdekes... Például ha Vitézy a DK jelöltje lenne akkor csukott szemmel, de rászavaznék akkor is. Nem, nem emiatt alkalmatlan KG, csak könnyebbé teszi azt hogy ne szavazzak rá.
Leírtam, Karácsony Gergely nem ő vezeti Budapestet, nem tartja be amit ígér, neki az a dolga hogy a DK arca legyen és nyerjen nekik helyeket a közgyűlésben. Ez a funkciója... Különben minek jár le vidékre Klárával Kampányolni? :D ez téged "anti DK-s Karácsony Gergelyre szavazó" egyáltalán nem zavar?
"Gyurcsány pártjára szavazol ember"
Most már szerintem is sok lesz a ferdítés. Gyurcsány pártjának semmi gyakorlati haszna nincs abból, hogy valaki Karácsonyra szavaz. Ez nem befolyásolja sem a párt támogatottságát, sem a párt listás eredményét, sem a közgyűlés összetételét, sem a más polgármesterekre leadott szavazatokat. Ez mindössze annyit jelent, hogy a DK nem indít saját jelöltet Karácsonnyal szemben, de mivel a jelöltállításból nem kívánnak kimaradni, jelölőszervezetként ott van a logójuk valamelyik jelölt mellett.
Aki Karácsonyra szavaz, az Karácsonyt támogatja. Ez önkormányzati választás egyéni jelöltekkel.
"és nyerjen nekik helyeket a közgyűlésben. Ez a funkciója... Különben minek jár le vidékre Klárával Kampányolni? :D"
Hát biztos nem a Budapesti közgyűlés összetételéért kampányol vidéken, mivel vidékről nem lehet budapesti jelöltre szavazni. Ennyire vakon vagy a választással kapcsolatban, vagy minket nézel teljesen hülyének?
Karácsony pártja a DK-val közös listán indul az EP választáson, ezért kampányol a DK arcával együtt vidéken. Az önkormányzati választás és az Európai Parlamenti választás két külön dolog, függetlenül attól hogy egyszerre tartják őket. De úgy látom szimplán az egyidejűség is rendesen megkeverte a kevésbé intelligens választókat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!