Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A "baloldalinak" hazudott...

A "baloldalinak" hazudott egyébként romagyűlölő neonáci merénylő nem ezért lőhetett rá ficora?

Figyelt kérdés
Ugye tudjuk hogy az Azov kivételével Európában tevékenykedő neonáci szervezkedők az orosz titkosszolgálattal vannak kapcsolatban, és ők pénzelik ezeket. Felmerül a gyanú hogy Fico merénylője is. Nem azért követhette el a merényletet az orosz titkosszolgálat agitálására, mert kizárták az oroszokat a szlovák atomprogramból?
2024. máj. 17. 09:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell itt elméleteket kitalálni. Egyszerűen csak elege lett a drága elnök úrból és lelőtte mert volt mivel és megtehette. Ennyi a történet. Most különféle pártok egymásra licitálva a másikat szidják, gyanúsítják. Ez meg várható volt.
2024. máj. 17. 11:09
 12/15 anonim ***** válasza:
27%
Nem, egy ukránpárti volt, ezzel indokolt. Szóval max az ukrán titkosszolgálat lehetett volna, hogy az oroszpárti szlovák vezető lelője.
2024. máj. 17. 11:23
 13/15 A kérdező kommentje:

"Akkor nem volt lelkes a fegyverszállításokban!Nem harsogta túl Macront!"

Orbán sem lelkes a fegyverszállításokban, még is a Magyar Állami Vasúton robognak át lassan heti szinten az amerikai tankok. :)

2024. máj. 17. 11:52
 14/15 anonim ***** válasza:

Hoppá! Mekkora "baloldali" volt ez a merénylő!

[link]

2024. máj. 17. 16:28
 15/15 anonim ***** válasza:

13#

Nagyon rákattantál az orbánfidesz vonalra.

Én nem tudom hogy Orbán lelkes e,vagy nem.Esetleg kiirhatnál orbános kérdéseket is,mert itt én nem orbános kérdést látok.

Ficó politikájával nem értett egyet.Ez azthiszem egy origó pont,ahonnan ki lehet indulni.

Hogy milyen oldali volt.Egyszer ulyen,másszor amolyan

Hogy a neje szerette a Fűrész 6 ott,meg hogy a fia esetleg tavaly a szökőkútba pisált e,vagy mellé ,azt nem tudom.Biztisab nagyon fontos szempontok ezek is.

2024. máj. 19. 10:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!