A balosok irigylik, hogy Orbán Viktor a nemzetközi jobboldal egyik vezetőjévé vált?
Figyelt kérdés
Én mikor kint dolgoztam Németországban az orosz kollégák jöttek és dicsérték Orbánt, hogy milyen tökös, kemény vezető. Ha megnézzük Trump is sokszor hivatkozik rá és a kommenteket is, amiket írnak a róla készült műsorok alá is tök pozitívak. A hazai balosok ehhez képest hol állnak?máj. 16. 18:06
11/14 anonim válasza:
Orbán csak Putyin meg Trump seggét nyalja, hagyjuk már.
12/14 anonim válasza:
Kérdező: 🤣🤣🤣🤣
Remélem, kielégítő választ adtam.
13/14 anonim válasza:
A 8-as válaszolónak igaza van.
Több, mint húsz éve élek Ausztriában és sajnos azt kell mondjam, hogy nagyon sok " echte Österreicher" simán benyalja a magyar propagandát.
Tényleg elkeserítő.
14/14 anonim válasza:
Az a helyzet, hogy a Kérdező nem mond akkora hülyeségeket.
Számomra teljesen érthetetlen okokból az osztrákok is szimpatizálnak Orbánnal.
Nap mint nap olvashatod bármilyen osztrák kommentmezőn.
Remélem, hogy azért annyira nem, hogy Herbert Kickl-t válasszák meg ősszel főnöknek. Attól mentsen meg minket az ég!!!!
Nálunk most jönnek a parlamenti választások.
Már megkaptuk a " cédulákat".
Igen,én is. Felvettem az osztrák állampolgárságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!