Miért kellene tibeti zászlókkal zavarni egy hazánkba érkező hivatalos vendéget, megsértve a protokollt? Miért nem máskor vagy máshova teszik ki?
Figyelt kérdés
A diplomáciai protokollt be kell tartani és Magyarország államközi kapcsolatait nem károsítani.
A minimum, hogy ilyenkor nem tesznek ki tibeti zászlókat, olyan helyre ahol a kínai elnök és a kísérete láthatja.
Tegyék ki máshova vagy akkor amikor nincs Magyarországon, ennyire egyszerű és akkor ők is szórakozhattak a zászlókkal és a protokoll sem sérült.
máj. 9. 11:35
1/10 anonim válasza:
Nem, nem a minimum. Pont azért van kint, hogy Ő lássa, hogy a világnak ezen a felén is elítélik amit Tibettel csináltak/csinálnak. A diplomáciáért nem a tüntetők és az emberek a felelősek, tartunk erre elég jó fizetéssel embereket. A többi embernek meg lehet más a véleménye és ennek hangot is adhat.
2/10 anonim válasza:
Semmiféle protokollt nem sértünk meg vele.
Üzenünk vele egy mocskos diktátornak, hogy amit Tibetben (no meg az ujgurokkal, de akár a saját népével is) művel, azt disznóságnak tartjuk.
Egyelőre még véleményszabadság van ebben az országban, még ha a fideszesek ennek nem is örülnek.
4/10 anonim válasza:
Hivatalos vendég? A tulajdon gyarmata vagyunk.
5/10 anonim válasza:
Nehogy rosszul érezze magát egy pillanatig is az autokrata, diktátor. Ezzel a mentalitással tud valaki keresztcsontig benyalni. Remélem olyan állásod van, ahol ezt kamatoztatni tudod...
6/10 anonim válasza:
Ha nekem kedvem támad egy tibeti zászlóval mászkálni az utcán az milyen törvényt sért!? Csak ennyi lenne a kérdésem.
8/10 anonim válasza:
itt nem az a fő baj,hogy leszedték a tibeti zászlót,hanem az hogy idegen kínai civil álruhás zsaruk trtték európában!!!!;!;!!
9/10 anonim válasza:
Ha én kitűzöm a saját tulajdonú tibeti zászlómat oda, mi joga van hozzányúlni egy idegen kínainak az én saját tulajdonomhoz az én saját hazámban? Húzzon haza Kínába, és ott rendezgesse a szarjait, az én tulajdonomtól meg el a kezekkel, se köze se joga hozzá!
10/10 anonim válasza:
A zászlókat nem a kirmány tette ki, hanem baloldali aktivisták provokációja volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!