Ez a Magyar Péter nevű figura, mit dolgozik, miből él? Mert kb. fél éve nem csinál semmit...
1. Ahhoz, hogy dőljön a lé semmiféle tűzhöz nem kell okvetlen közül ülni, de ez még nem jelenti azt, hogy nincs igazad abban, hogy valamiféle "tűzhöz" közel ül a faszi.
2. Nem így működnek a dolgok, hogy az, akinek van egy közel 1 milliárdot érő ingatlana, az utána eléldegél pár 100 millióból hónapokig. Mert aki ilyen színvonalon él(t) annál a pénzt teljesen másképp számolják. Ezek nem ilyen emberek! :) Saját magatokból indultok ki, hogy ti pár 100 millából ellennétek egy darabig, de teljesen más léptékben élnek ezek az emberek és a legfontosabb, hogy a vagyonukra nem úgy tekintenek, ami akár csak részben is felélhető.
Ezeknek az embereknek több milliós (akár több 10 milliós) bevételre van szükségük csak ahhoz, hogy eltartsák saját magukat egy hónapban. Ezt ha nagyban nem is, kicsiben valószínűleg mindenki megtudja figyelni ismerősi körében, aki hazavisz teszem azt nettó 1-2M-t havonta, az másképp költekezik, mint az aki pár száz ezret.
Hogy Magyar Péter miből él, azt nem tudom, de nem is érdekel. 20-ad rangú kérdés. Sokkal fontosabb kérdéseim lennének vele kapcsolatban, mint az, miből él. Azt lesz-rom!
Hogy mibol el ??amit szinten osszelopott mint a tobbi !!
De hagyjuk mar ezt az alakot aki csak fenyegetozni tud eddig ,igergetni azt is tud megtanulta,lehallgatni azt is tudja..milyen rendes valaki ugye , csak az ujsagok is hagynak mar a francba,ne is irjanak rola mert bekepzelt lesz megjobban
te ilyen közelről ismered az urat?:)
Többször beszélt már róla, hogy dolgozott évekig ügyvédként, diplomataként, ill. a Diákhitelt vezette.
Nem tudom, jelenleg mit dolgozik, gondolom amióta elment a Diákhiteltől, már nem dolgozik pénzért, viszont azt azért látjuk, mennyit melózik az országjárással, beszédekkel, stb.
Nekem személyesen is van annyi megtakarításom, hogy nem is csak fél évig, de akár 1 évig is meglennék munka nélkül.
Magyar Péternek évekig 2-3 milliós nettó jövedelme volt, gondolom, hogy tudott ebből félrerakni. Én ennél sokkal kevesebből is tudtam félrerakni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!