Pánkotai Lili lesz következő legszórakoztatóbb ellenzéki figura?
Figyelt kérdés
Tuti flúgos a csaj.2022. okt. 25. 23:29
2/25 anonim válasza:
Engem inkább az érdekelne, hogy hogy lehet az, hogy már a fiatal komcsik is ilyen rondák. Azt hittem, hogy lassan amortizálódnak le ezek a balosok, de nem... Erre születni kell.
3/25 anonim válasza:
Hamar eltűnik a süllyesztőben mint az a Blanka.
5/25 anonim válasza:
Megjósolom, hogy mi lesz vele... Pár hónapig felkapja a média... Aztán felszed jópár kilót, és oda kerül, ahova Nagy Blanka.
8/25 anonim válasza:
Ezt most aztán jól megmondta, összes*arta magát mindenki.
Jó lesz bohócnak, egy darabig hakniznak vele, aztán eltűnik. Majd elmegy árufeltöltőnek a Tescoba.
9/25 anonim válasza:
Most néztem meg a beszédét, mert már a csapból is ő folyik. Hát ez a csaj baromi érett és bátor a korához képest. Ezért is ekézik szarrá. Kicsit irigykedem. Mert ahhoz, hogy valaki itt tartson 17 évesen nagyon támogató közeg kell. Nem fog elveszni az életben, akárhogy is alakul.
10/25 anonim válasza:
17.
"Mert ahhoz, hogy valaki itt tartson 17 évesen nagyon támogató közeg kell. "
Igen megkapták a szülők Júdás pénzüket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!