A koronavírus még visszatér?
"Valaki csak médiábol tájékozodik több helyröl infót szerezni abba munka van be érik amitt elélyük raknak."
Te vagy az a valaki?
Amiért Nobel-díjat osztogatnak, abban azért több munka van, mint amennyit te beletettél, lássuk be... Amíg Karikó szerint igenis oltani kellett, addig nem az ilyen valakiknek fog hinni, akinek egy csöpp esze van, mint te.
Nemsokára indul az új virus Szlovákia kivételével
"Szlovákia nemrég bejelentette, hogy nem támogatja a WHO-szerződést, ma meglőtték a kormányfőt"
Kariko elvtársnő a beszervezett besúgó sem különb mint bárki más, sőt. Lehet felfedezett valamit ami lehet jó is bizonyos körülmények közt, de ahogy felhasználták az távol van a jótól. Oltatni meg nem KELL, mert láthatóan nem használt ,akinek szeme van az látta, vagyis jó sokan meghaltak oltások után is , fertőztek stb ,aztán vérrög képződésben és egyéb csodálatos betegségekben meghaltak fiatalon is és rengeteg az oltás károsult, autóimmunos , egyéb nyavalyás, amit elhallgatnak. A vírust meg szándékosan félrekezelték hogy sok legyen a halott. De a birka pár média által felkent tekintély személynek hisz, mint Karikó meg a sok vírusceleb.
Én leszarom ezeket a birkákat, joguk van önkéntes kisérleti patkánynak lenni, addig amíg nem akarnak kötelezni bárkit is oltogatásra , ha átlépik ezt a határt onnantól kezdve már ellenségek, gyilkosok,és erőszaktevők akik ellen harcolni kell végsőkig. És nem érdekel se Karikó se senki véleménye aki mást ír vagy mond felesleges próbálkozni a lózungok a nem vagy virológus szövegek lepattannak.Van amiben szoktam kételkedni, sőt nagyon sok mindenben, de ha valamiben biztos vagyok az ez, hogy oltatni mrns oltással nem KELL.
"a birka pár média által felkent tekintély személynek hisz, mint Karikó"
Ha a Nobel-díj semmit se ér, akkor szerinted mi legyen a mérvadó, amikor arról gondolkodunk, hogy kinek hihetünk tudományos ügyekben?
Két dolgot tisztázzunk:
1. A koronavírus 2020-21-ben tényleg veszélyes járványt terjesztett. Sokan meghaltak, akik egy sima influenzába nem haltak volna bele.
2. A COVID ma már lejárt lemez. Akik még ma is maszkban járkálnak, negyedik vagy ötödik oltásért szaladgálnak, azok többet ártanak maguknak, mintha átesnének a ki tudja, milyen nevű variánson.
"Akik még ma is maszkban járkálnak"
Valami értelme azért csak lehet annak, hogy pl. Japánban is sokan maszkban járkáltak már a Covid előtt is - és én mindig arra gondolok, hogy akin maszkot látok, biztos érzi, hogy meg van fázva, köhög, stb., és azért van rajta maszk, hogy minél kevesebb (akármilyen!) vírust adjon át másoknak (miközben én magam köhögősen sem hordok maszkot...).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!