Miért nem veszik komolyabban a koronavírus visszatérését?
Kormány: Eucharisztikus Kongresszus, Vadászati Világkiállítás
Átlagember: elege van már, a maszk kényelmetlen, meg az oltás úgyis megvéd (esetleg nincs is vírus)
Sokan szernének kapni Darwin-díjat. Egyben jó a természetes kiválasztódáshoz, az értetlenek lassan de biztosan elhullanak.
Mert ne feledjük, ma már van védelmet adó vakcina a súlyos lebetegedés ellen, és a beoltott a legritkább esetben leli halálát.
Az influenza is visszatér minden évben, most akkor essünk hanyatt? Ez a korona fszság bebizonyította az elmúlt két évben, hogy nincs olyan súlyos mint az influenza, akkor meg mit fosol?
Komolyan mondom, az ilyen rettegő szarházik miatt áll meg ez a cirkusz már 2 éve, és amíg nem hagyjátok abba, nem is lesz vége. Nem unjátok, hogy a hülyeségetekkel, megvezethetőségetekkel mindenkit kiszopattok?
Őszintén, ha nem nyomatná ezt a covid propagandát a média minden létező felületen, észrevennéd magadtól, hogy "járvány" van?
4-es, ezt a kifejezést idén tanultad, hogy ennyit emlegeted? :) Hmm, te kis immunrendszer tagadó! Tudom, tudom, a tavalyi tanult szavad a konteó volt....
Voltam vért adni. Azt mondják az okosok, hogy elég szép számban vannak antitestjeim, tehát átestem ezen a "veszedelmen". Mit gondolsz, érzékeltem belőle bármit? :D
Javaslom, nézz kevesebb tévét, meg fészbukot!
7/
Látogass el egy covidos intenzív osztályra (megteheted, hiszen védett vagy) és kérdezgesd a betegeket hogylétük felől.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!