Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A fideszesek szerint ez korrekt?

Hajra_Tisza kérdése:

A fideszesek szerint ez korrekt?

Figyelt kérdés

Most csak egy példa:

[link]

De kb. 50 féle verzióban láttam már ezt a videót, aminek a propagálását az adónkból finanszírozzák. Na a lényeg hogy az eset Putnokon történt, ahol a Fideszes polgármester kimondta, hogy aki nem rá és nem a Fideszre szavaz, az gioutine alá való. És nem egyszerű emberek jöttek ki, hanem a nagy keresztény polgármester és a sleppje. Erre ezek a fideszes senkiháziak úgy állítják be a dolgot, mintha MP lenne az aki csak úgy ok nélkül neki esik a templomból kijövő ártatlan embereknek. Az a párt amelyik folyamatosan ilyen inkorrekt ezközökhöz nyúl szerintetek mennyire korrekt más dolgokban? Mint pl. az ország vezetése? Esetleg nem lehet hogy ott is az ellenkezője igaz a dolgoknak? Pl. amikor Orbán azt mondja hogy egyedül ő véd meg a migránsoktól, és éppen ő támogatja őket a legjobban?

2024. máj. 15. 16:29
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
43%
10# Elhiszik, mivel 60 iq alatti, vidéki közmunkások.
2024. máj. 15. 18:46
 12/13 A kérdező kommentje:

"de üvöltözött bárki is elmebeteg módon kívülálló emberekkel, hogy szégyelljék magukat, mert éppen egy épületből jöttek ki?"

Azért van egy-két árnyalatbelei különbség az elmebeteg módon üvöltözés és a videóban látottak között. Miért ferdítesz? Én azt látom hogy MP kicsit felemelte a hangját, és nem, nem azért mert éppen akkor jöttek ki az épületbők, hanem amit előtte mondtak. Tényleg ennyire értelmi fogyatékos vagy, hogy még azt se tudtad felfogni amit a kérdés alá leírtam?

2024. máj. 15. 18:57
 13/13 anonim ***** válasza:
40%
Nem, itt te vagy értelmi fogyatékos. De semmi baj, egy év, és jön egy új reménysugár, akkor azt fogod isteníteni.
2024. máj. 15. 19:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!