Mi a véleményéd a Fidesz propagandáról?
Én már 10+ éve a Soros plakátoknál azt mondtam, hogy nincsen rendben, hogy állami szinten kiteszik egy létező ember arcát, hogy ő az ellenség, őt kell gyűlölni.
Pont azt mondtam ismerősöknek, hogy ennyi erővel egyik nap az én arcom, vagy bármelyikünk arca is kint lehet.
Azóta eltelt 10+ év és folyamatosan ez megy. Gyurcsány azóta is ellenség. Bárki előkerül abból háborúpárti mini Feri lesz. Magyar Péter esetében meg mindennél mélyebbre süllyedtek az "asszonyverő" sztorival.
"Magyar Péter esetében meg mindennél mélyebbre süllyedtek az "asszonyverő" sztorival."
Valójában nem ő az első, már több hasonló karaktergyilkosságot is elkövettek. A célszemély utány pert nyer, de az már kit érdekel.
Most már - hála az égnek - totál kontra-produktív!
Hogy beszopták a Magyar Péter "női" napszemüvegét?!
Magyar piszok jól jött ki belőle, 3 milliót tudott szétosztani 3 szegény család között! Mikor adott Orbán egyetlen szegény családnak egymilliót???
Engem teljesen lenyűgöz, AHOGY működik.
A magyarokról többet elmond, mint amennyit mutatni akarnak magukból.
Megérdemlik a sorsukat, amit a propaganda kiagyalója szán nekik.
Nekem az a bajom ezzel az egész propagandával és magával a Fidesszel, hogy egy rohadt értelmes programjuk nincs, amivel meg lehetne szólítani a szavazótábort, semmi mással nem állnak elő, csak "háborúpárti baloldal, Brüsszel, gender, migráció, Soros-hálózat"...
Akkor teszem fel a kérdést, ha a Fidesz annyira a "béke" pártján áll és ellenzi a háborút, akkor mi a fszért kell harci helikoptereket vásárolnia a honvédségnek?????
Akkor ki is a "Háborúpárti"??????
Teszem hozzá, a Portfolio Fideszes média!!!!
"egy kíméletlen tükör."
Mi???
Amit a Fidesz mutat a baloldalról?????
Ugye, te most viccelsz, vagy tényleg el is hiszed??????????????
Ha elhiszed, keress fel magadnak egy orvost, de gyorsan!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!