Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményéd a Fidesz...

Mi a véleményéd a Fidesz propagandáról?

Figyelt kérdés

máj. 13. 13:46
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
83%
Ha emberileg és társadalmilag nézem, akkor undorító, ha az ő szempontjukból akkor zseniális, hiszen közpénzen hergelik a könnyen programozható birkákat, egyszerre mosnak pénzt és szereznek szavazókat.
máj. 13. 16:10
 12/22 anonim ***** válasza:
85%

Én már 10+ éve a Soros plakátoknál azt mondtam, hogy nincsen rendben, hogy állami szinten kiteszik egy létező ember arcát, hogy ő az ellenség, őt kell gyűlölni.

Pont azt mondtam ismerősöknek, hogy ennyi erővel egyik nap az én arcom, vagy bármelyikünk arca is kint lehet.

Azóta eltelt 10+ év és folyamatosan ez megy. Gyurcsány azóta is ellenség. Bárki előkerül abból háborúpárti mini Feri lesz. Magyar Péter esetében meg mindennél mélyebbre süllyedtek az "asszonyverő" sztorival.

máj. 13. 16:14
 13/22 anonim ***** válasza:
81%

"Magyar Péter esetében meg mindennél mélyebbre süllyedtek az "asszonyverő" sztorival."

Valójában nem ő az első, már több hasonló karaktergyilkosságot is elkövettek. A célszemély utány pert nyer, de az már kit érdekel.

máj. 13. 16:24
 14/22 anonim ***** válasza:
76%
Az, hogy unalmas.
máj. 13. 19:05
 15/22 anonim ***** válasza:
85%

Most már - hála az égnek - totál kontra-produktív!

Hogy beszopták a Magyar Péter "női" napszemüvegét?!

Magyar piszok jól jött ki belőle, 3 milliót tudott szétosztani 3 szegény család között! Mikor adott Orbán egyetlen szegény családnak egymilliót???

máj. 13. 21:40
 16/22 anonim ***** válasza:
89%
Amúgy elmentek a propagandáért felelősök nyaralni, hogy már csak ilyen "női napszemüveg" szintű baromságra futja?
máj. 13. 22:06
 17/22 anonim ***** válasza:
37%

Engem teljesen lenyűgöz, AHOGY működik.

A magyarokról többet elmond, mint amennyit mutatni akarnak magukból.

Megérdemlik a sorsukat, amit a propaganda kiagyalója szán nekik.

máj. 15. 16:48
 18/22 anonim ***** válasza:
66%

Nekem az a bajom ezzel az egész propagandával és magával a Fidesszel, hogy egy rohadt értelmes programjuk nincs, amivel meg lehetne szólítani a szavazótábort, semmi mással nem állnak elő, csak "háborúpárti baloldal, Brüsszel, gender, migráció, Soros-hálózat"...

Akkor teszem fel a kérdést, ha a Fidesz annyira a "béke" pártján áll és ellenzi a háborút, akkor mi a fszért kell harci helikoptereket vásárolnia a honvédségnek?????

Akkor ki is a "Háborúpárti"??????

[link]

Teszem hozzá, a Portfolio Fideszes média!!!!

máj. 15. 22:01
 19/22 anonim ***** válasza:
69%
Kivétel nélkül mindenki elmeháborodott, aki másokat háború-pártinak gondol!!!
máj. 19. 12:52
 20/22 anonim ***** válasza:

"egy kíméletlen tükör."

Mi???

Amit a Fidesz mutat a baloldalról?????

Ugye, te most viccelsz, vagy tényleg el is hiszed??????????????

Ha elhiszed, keress fel magadnak egy orvost, de gyorsan!!

máj. 20. 00:38
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!