Hogy gondolkodik egy liberális a világról? Mit szeretne egy liberális ember?
Figyelt kérdés
Egyenlőség és szabadság. Jól hangzik, de eléggé semmitmondó. Gyakorlatban ez miket takarna?máj. 12. 11:25
11/23 anonim válasza:
10, hagyd, a válaszoló láthatóan gondolatolvasó. Több millió ember gondolotatát érzi és látja és hallja.
12/23 anonim válasza:
#10 Tipikus liberális "gondolkodás" az is, hogy aki nem ért veletek egyet, az csakis fideszes lehet :D Pedig a Fidesz is liberális párt.
13/23 anonim válasza:
Teljesen egyszerű, minden mellébeszélés nélkül:
amíg nem ártok vele magamnak és másnak, addig hadd döntsek én az engem érintő dolgokról, arról, hogy hogyan élem az életemet
14/23 anonim válasza:
13: pontosan - élni és élni hagyni elvét vallom én is.
15/23 anonim válasza:
Akkor miért nem hagyjátok élni azokat, akik nem értenek veletek egyet?
16/23 anonim válasza:
15: mert a nemliberálisok alapelve, hogy mások is éljenek úgy, ahogy azt ők jónak látják. Vagyis éppen ők nem hagyják élni azokat, akik nem értenek velük egyet.
17/23 anonim válasza:
#16 Mégis ti vagytok azok, akik folyamatosan cenzúrázzátok az ellenvéleményt, vagy éppen tönkreteszitek a másképp gondolkodók karrierét.
18/23 anonim válasza:
17, jó, de a Nagy Márton mém akkor is vicces volt, de Tarr Zoltánt, nem kellett volna kirúgniuk.
19/23 anonim válasza:
15: soha nem ártottam neked. Mindenkinek a saját környezetével kéne kezdeni.
Egyébként ha pl egy osztályban valakik bántják a fura gyereket, akkor azt tanítom a lányomnak hogy álljon ki mellette. A fura gyerek viszont nem bánt senkit a furaságával. Érted? Ugyanez nagyban.
20/23 anonim válasza:
Liberális = Mindent megtehetsz amíg másnak nem ártassz. Mi ebben a rossz szerintetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!