"Ez a nép megint besétál Orbán csapdájába, Magyart kiképezték és bedobták...
Nagy csalás van készülőben, amelynek egyik eszköze ez a Magyar. A Fidesznek MINDEN is kell! Még nem minden önkormányzatban lophatnak! Lázár dőrzsölheti a tenyerét! Nem játéknak vannak előkészítve az álcivil fideszes jelöltek, akik mögé ez az ember fog beállni, a hirtelen nagy népszerűségre szert tett pártjával! Jól ki van ez találva!"
Ilyen a harmadik erő sorsa aki fel akarja robbantani a politikai begyepesedett rozsdás pol-i rendszert idehaza. Nem nehéz belátni hogy elég sok érdek feszül ez ellen a jobb és baloldalt egyaránt.
2024. máj. 11. 23:09
2/14 anonim válasza:
Eléggé sok támadási felületet kínál, csoda lenne, ha nem támadnák.
2024. máj. 11. 23:11
3/14 anonim válasza:
Konkrétan Magyar Péter akár a fidesz tudatos embere akár nem. Így is ugy is az ellenzéket gyengíti. Miniszterelnök sosem lesz belőle, a Fidesz marad hatalmon ha Magyar Péter tovább szívja el az ellenzéktől a szavazatot.
2024. máj. 11. 23:12
4/14 anonim válasza:
Mindenki biztos nem támadja mert én még nem támadtam meg semmivel.
2024. máj. 11. 23:40
5/14 anonim válasza:
Mert MINDENKIT támadnak aki nem az ő szekerüket tolja, nem tűnt még fel?
2024. máj. 11. 23:50
6/14 anonim válasza:
Mert az ellenzéki oldalon ki az, aki normálisabb Magyar Péternél?
Dobrev? Vagy Donáth Anna? Hagyjuk is. Azért népszerű Péter, mert az ellenzék többi tagja egy fogyatékos senki.
2024. máj. 12. 00:14
7/14 anonim válasza:
Engem most meggyőztél, maradjon akkor orbán. 🤣
2024. máj. 12. 00:26
8/14 anonim válasza:
Az ellenzék szerint fideszes. A fidesz szerint dollárbaloldalos. Szerintem pedig az igazság az, hogy mindkét állítás igaz is és hamis is. Ez a csávó legalább bemegy olyan kis településekre is, amiről a nagykutyák azt sem tudják, hogy létezik
2024. máj. 12. 00:50
9/14 anonim válasza:
8-as. Toroczkai konkrétan bejárta többször Magyarországot.
2024. máj. 12. 01:15
10/14 anonim válasza:
Fidesznek nagyon nem érdeke Magyar Péter megjelenése.
Nekik az a jòlbevált recept, hogy maradjon a sok pici ellenzèki pár dkval az élen ami a legerõsebb ès akik olyan szövegetket mondanak mint pl a Fegyõr: " én beemgednèm a transznemű embereket az iskolàkba". Most ez felborult és sok pici helyett egy pár nagy lesz bent. Illetve a mostani legnagyobbra (Tiszára) nem nagyon tudnak ráhúzni olyan dolgokat amit csont nêlkül ráhúzhattak mzp-re (pl h gyurcsâny helyett õ indul a választáson).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!