Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tényleg előfordult MZP-vel,...

Tényleg előfordult MZP-vel, hogy "fennakadt a lemez"?

Figyelt kérdés

Egy 4 csillagos hozzászóló írta, és úgy gondolom ők nem hataboy-ok, de anno a lehetőségeimhez mérten minden videóját láttam a saját oldalán, nem máshol, hanem az eredeti forrásnál, és nem emlékszem ilyenre.

Tehát a hsz-ben fennakadt a lemez jelenséget valahogy így idézi:

Orbán Viktor...eh..Orbán Viktor...ehhh eee...Orbán Viktor...eheh ee...Orbán Viktor...

Ilyenre nem emlékszem.

máj. 11. 10:38
A kérdező szavazást indított:
Volt ilyen
Nem volt ilyen
14 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
..?
máj. 11. 10:46
 2/7 anonim ***** válasza:
70%

Pont épp ez volt vele a baj, mert ez is jobb lett volna annál, mint hogy megállás nélkül beszél…

Ne érts félre, egy nagyon jó ember MZP és tényleg becsületes, de a politikában muszáj a kommunikációdat - pláne egy fidesz szintű propaganda ellen - átfogóan megtervezni, konkrétan szóról szóra!

máj. 11. 10:47
 3/7 anonim ***** válasza:
50%
Valóban volt ilyen. Bár ezt csak az tudja aki nagyon bízott benne és szinte minden kampányát megnézte. Ên is ilyen voltam és egy faluban tartott kampányán volt ez, hogy valaki kérdőre vonta és hatszor ismételt el annyit egymás után, hogy Orbán Viktor míg a kérdező feladta és elment onnan.
máj. 11. 10:56
 4/7 anonim ***** válasza:

Ez pont a dagadtra jellemző:)))

https://www.youtube.com/watch?v=WQljRSNKnvE

máj. 11. 11:04
 5/7 A kérdező kommentje:
Engem az zavart, amikor levitte a kommunikációját a fidesz színtjéte, amikor Orbán fiáig vitte a szálakat, ami bulvár színt, csak a prolikat izgatja ki meleg, ki nem az. Elég lett volna meghúzni a határt Szajernél, és Kaletánál, nem süllyedni le a fidesz szintjére.
máj. 11. 11:09
 6/7 anonim ***** válasza:
Kérdező! ezt az adok kapokot orbán kezdte mikor az MZP feleségét nyílvánosan megvádolta bűncselekmény elkövetésével, erre volt válasz MZP nyilatkozata.
máj. 11. 11:13
 7/7 A kérdező kommentje:
#6 Igen, tényleg. Az Orbán fia szállat személyes okok miatt vitte a közbeszédbe. Nekem akkor ez nem jutott eszembe. Nem tudtam mit müvelnek a feleségével.
máj. 11. 21:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!