M1-nél megijedtek vagy csak leszóltak a Fidesz-től, hogy mégis tartani kell egy EP választási vitát?
Nem ijedtek meg mivel már eldőlt hogy nem kapunk pénzt.
Ez már csak a saját döntésük.
Megijedtek, de mivel liberális vagyok, az írom: reális helyzetfelismerés.
A hét elején Magyar Péter minden országjárásán elmondta az m1-ről a véleményét 100 milliárd per év, és nem működik közmédiaként, hanem pártállami szócső.
Rogán? berágott, és 2 helyszínen blokkolták az internetet lelkes szekértolók.
És egész héten mindenhol elmondta az m1 dolgot, meg a Észak Koreában honosított hozzáállást.
Ez nem jó, mert ez Magyar Pétert igazolja, így kénytelenek egy kis időre közmédiaként viselkedni.
Magyar befenyìtette õket mert egy 100ezres tömeggel vonult volna tüntetni ha nem lett volna vita. De szerintem ne várjunk sokat a vitàtòl... biztos h a fidesz jàtèkszerei szerint lesz a vita. Az is lehet, hogy nem lesz vita ès a 11 pàrt csak elmondja 5 percben a programját. Aztán meg fideszes megmondòemberek magyaràzzàk majd h szavazz bàrkire csak ne magyar petire...
Vagy biztos h lesz egy csavar a dologban ;)
Szerintem vállalhatatlan lett volna az EU előtt, hogyha egy nagy tüntetés lett volna a közmédia székház előtt, hogy nem engedik szóhoz jutni az EU listavezetőket.
Ezt nem vállalhatta a fidesz, amúgy is kihúzták már a gyufát az EU-ban, meg kellene már a pénz is nagyon.
Ha nem lenne vita, az csak további olaj lenne a tűzre, hogy itt nincsen jogállam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!