Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A "hanyatló Nyugat" nem csak...

A "hanyatló Nyugat" nem csak elméleti szinten hanyatlik, és ezért Magyarországnak jobb döntés lenne a ténylegesen felemelkedő "Kelettel" (főleg Kínával és a többi felfutó ázsiai gazdasággal) leszerződnie a következő évtizedekre?

Figyelt kérdés

máj. 10. 19:06
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
0%

Én éltem "Nyugaton" két országban.

Bérelt szoba, bérelt lakás, alkalmazotti élet, nem vállakozói. Nó gyerek.

Magyar o.: Család, gyerek, saját vállalkozás, 2 pesti ingatlan, az egyik kiiadott, 2 vidéki...

Mi a kérdés.

Maradok mucsai magyar és pont le...rom Kína vagy USA.

máj. 11. 11:16
 22/33 anonim ***** válasza:
79%
magyarország hanyatlik de exponenciálisan
máj. 11. 12:38
 23/33 anonim ***** válasza:
72%
19# Az hogy láttál felvételeket az M1-en kínáról és a nyugatról még nem jelenti azt hogy éltél is ott. Ne téveszd össze a kettőt.
máj. 11. 13:00
 24/33 anonim válasza:
100%
#21 az valószínűleg nem azért volt, mert annyira szr ott az élet hanem mert nem voltak kapcsolataid, és ha magyarországon nincsenek kapcsolataid valószínű, hogy még bérelt cuccaid se lettek volna és most azon gondolkoznál, hogy mit egyél. (Kis tulzással)
máj. 11. 20:02
 25/33 anonim ***** válasza:
37%

24-es

Mi lenne, ha ledobnának Malajziába nyelvtudás nélkül, semmi nélkül?

És akkor csöves lennék-e, vagy törzsfőnök?

Ez a kérdés.

Törzsfőnök nem lehetnék. Nincsenek vezetői képességeim.

Feleségem, gyerekeim lennének, mert ahhoz vannak képességeim.

...

Miért kell ezen rugózni, hogy ... bármi. Ha nem lennének kapcsolataim...

Itt szerintem Magyaro.-ban jókat csináltam. Szakmailag is. A Holdról még nem látszik, de öszzeraktam egy elég jó zsét és a Holdról nem, de Pesten fog látszani, vidéken szakmailag fog látszani, meg 1.2 helyen külföldön is. De ott nem voltam szakmailag sikeres. Ez igaz. Ezért leszek hungarikum.... inkább Magyar o.-n.

Holnap elüt 1 autó, akkor oké. Van olyan.

Ha angolul perfekten éneklő félvér tolószékes göndör kishölgy lennék, akkor várna a karnegi recit hól. Ok.

Külföldön sikeres... Mondjuk jól kereső raktáros Németben...??

Nyugaton 10x szeres ingatlan árak vannak. Ott b..hatod. Sose lesz ingatlanod.

máj. 11. 20:39
 26/33 anonim ***** válasza:
58%

4 . "azt csak a bolsik olvassák a telexből, hogy a nyugat menő hely, minden más nyitott szemmel járó ember látja azt, hogy hullik szanaszét."

Te szerencsétlen megvezetett barom!

Rákosi és Kádár 40 évig ugatérozta ezt a baromságot, és most elkezditek ti, pedofonos Isten barmai is...

Szóljál már Roggyan Tóninak, hogy új szöveg kéne, mert ez már nagyon égő nektek!

máj. 11. 21:04
 27/33 anonim ***** válasza:
35%

Aki azt mondja a migráció álprobléma az jöjjön ki a határra. Dolgoztam ott, rengeteg agresszív, illegális migráns.

Valamint aki nyitott szemmel jár a világban látja mi történik, pár napja kalifátusért tüntettek Németországban, igazi bohózat

Szerintem gazdaságilag a Nyugat a jobb de demográfiailag meg az egézs kultúrharc kérdésében a Kelet.

máj. 11. 21:27
 28/33 anonim ***** válasza:
82%

A megafonosoknak ki van adva, hogy jó kis adófizetői pénzen tele kell böfögniük minden létező közösségi oldalt és hírportált a szemét propagandájukkal, "szerencsére" a GyK-ra is feljutottak.

Igen, a nyugat olyannyira hanyatlik, hogy csak 10x keres ott annyit egy átlag ember, 8x jobbak az átlag életkörülményei, kb. 5x annyi demokratikus joga van, 20x olyan fejlett egészségügybe és 15x annyira fejlett iskolába mehet, ingyen utazhat a 10x olyan minőségű tömegközlekedésen (Luxemburg), megengedheti magának hogy évente többször nyaraljon, hogy átlag fizetésből is normális, kényelmes kertes házat meg új, környezetbarát autót stb. vásároljon...

A "felemelkedő" Kelet jellemzői meg a csóróság, visszamaradottság, megnyirbált emberi jogok, közpénzen előadott propaganda, szétvert egészségügy, politikai terror, meg minden országban egy diktátor, akinek a haveri és családi köre szarrá lopja magát közvagyonból. Plusz pl. Kínában az állam megfigyelteti az állampolgárait, olyan kőkemény terror és központi irányítás van.

Biztos majd fogok rohanni Keletre, ahol minden 10x olyan szar átlagosan, mint a legrosszabb Nyugati országban.

máj. 13. 23:49
 29/33 anonim ***** válasza:
25%

Sztem tök mindegy, hogy hanyatlik-e a nyugat. Plusz remélem meg is döglik. Lehetőleg máma még.

A saját életed hanyatlik-e ennyi fontos.

Ennyi múlik rajtad. Keress többet, vagy pihenj többet, légy boldog.

Sokan sírdogáltak, hogy felgyújtották a Notre Dame-ot pl.

De az összes faragvány és festmény, freskó már mind másolat, az eredeti faragványok múzeumben vannak.

És szerintem tök jó lett volna, ha mecset lesz. Vót ilyen terv.

Egyébként Apponyi Albertnek volt egy mondása a nyugat alkonyához: "Akik ma megásták Magyarország sírját, azoknak a nemzeteknek ott leszünk a temetésén"

Erre kell koncentrálni, nem a Pressmanhoz járni mosolyogni, ebédelni.

máj. 14. 09:08
 30/33 anonim ***** válasza:
41%

29 - szerintem Apponyi nem kompetens, a sértettség beszélt belőle...

Magyarország sírját a tehetségtelen félhülye nemzetvezetők ásták, ássák meg!

máj. 14. 12:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!