A TISZA egy nagy személyi kultuszus szekta?
12:
Ezek szerint a TE érzésed szerint a Magyar körül személyi kultusz még normális.
Azt te sem tagadod, hogy van személyi kultusz.
Meg azt gondolod, hogy Magyar fellépései "vak vezet világtalant fórumok".
Szerintem a "Tisza az egyetlen igazi párt" és az ehhez hasonló kijelentések masszívan kritikátlan személyi kultuszt mutatnak.
Hogy engem miért kellett sértegetni az meg egy másik kérdés.
> Meg azt gondolod, hogy Magyar fellépései "vak vezet világtalant fórumok".
Nem, ez a gyakorikérdések ilyen, de a r/hungary is sokszor, csak más a mantra.
>Szerintem a "Tisza az egyetlen igazi párt" és az ehhez hasonló kijelentések masszívan kritikátlan személyi kultuszt mutatnak.
Szerintem is, és igen, vannak ilyen emberek, és meglehetősen hiperaktívak, amikor tetszőleges (akár belső) indíttatásból le kell írkálniuk az egymondatos promószövegüket, ellenben nem szánnak pár órát arra, hogy felkutassanak más, esetleg tisztább, netán teljesen alulról szerveződő ellenzéki hangokat, szövetségeket. Pedig pont MP műsorának köszönhetően eléggé beindult mindenki, elvileg tiktokon elkerülni se könnyű, ha kicsit is elkezd nézegetni dolgokat valaki politika témában, de youtuba vagy facebook is be-besorsolja, ráadásul a hirdetésekkel is megindultak páran, csomóan szórólapokat, matricákat gyártanak önkéntesen, lenne mire rákérdezni az utcán is lassan, és látod mi van, Brian követője nem ért magyarul a hiveon kívül, a többséget meg egyszerűen hidegen hagyja az egész, maximum néha felidegeli magát egy vaskos bait szalagcímen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!