Miért vannak ilyen sokan Magyar Péter beszédein? Pár ezres településeken is több százan szoktak lenni, csak szerintem durva ez?
Figyelt kérdés
máj. 9. 19:34
1/8 anonim válasza:
Sokan akarnak változást, de nem akartak a mostani ellenzékre szavazni. Most van egy harmadik lehetőség és úgy néz ki, ez bejön nekik.
2/8 anonim válasza:
Hátul a fidesz kampányból megmaradt krumplit osztogatnak a beszédek után!
3/8 anonim válasza:
Az emberek látják az ellenzéki pártok tehetetlenségét, látják a fidesz bűneit, de eddig sajnos nemvolt választási lehetőségük, lehetett szavazni még a kispártokra de azok nemtudtak mást tenni csak annyit hogy esetleg bejutottak a parlamentbe és ott elmondták hogy rosz az irány bűnözők vannak a kormányban lopnak csalnak hazudnak, de ettől még semmit sem javult az Ország helyzete. Most van az a helyzet hogy feltűnt egy harmadik erő ami úgytűnik hogy sok ember tetszését elnyerte és ők egy kormányváltó erővé vállhatnak 2026-ra és elindulhat egy valódi fejlődés útján Magyarország amire már nagy szükség van mert bizony a volt szoci országok rendre elhúznak már mellettünk ez a harmadik utas erő Magyar Péter és a pártja a Tisza vagy rájuk szavazunk vagy ha nem akkor marad minden a régiben a fidesz hazudik lop és pedofil lesz, az ellenzék ezt elmondja a parlamentben de semmi sem változik. Ezért Hajrá MP Hajrá Tisza!
5/8 anonim válasza:
Közben orbán viktor be akarja tiltani az MTVHits-et egy új zene sincs a csatornán.
6/8 anonim válasza:
De vajon Kína engedni fogja, hogy áradjon a TiSza?
8/8 anonim válasza:
Sok embernek elege van a fidesz és dk orszàgrobolásából és most van egy harmadik út. Illetve jó a Peti karizmája. Amikor èn làttam a Szèll Kàlmàn tèren csillogò szemű nyugdìjasok nèzték. Mèg puszit is adtak neki :D sztem ha elõvette volna mèg le is cumiztàk volna...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!