Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogyan lehetnek a Fideszben...

Hogyan lehetnek a Fideszben ilyen pedofil támogató alakok mint Dunai Mónika?

Figyelt kérdés

Az általa benyujtott törvény javaslat azt tette volna lehetővé hogy gyonaskor a papoknak ne kelljen jelezniuk ha pedofil bűncselekményről szereznek tudomást.

[link]

Nem igazán értem hogy ez a Fidesznek miért jó? Azt nem hinném hogy olyan hogy "Dunai Mónika" mint önálló képviselő aki csak úgy gondol egyet és szerde este kitalálja hogy csütörtök reggel benyújt egy ilyen törvényjavaslatot létezik. Mivel itt egy hatalomtechnikai gépezetről van szó elég nehéz elképzelni hogy a Fideszben bárki bármit a vezetőség kontrollja és ellenőrzése nélkül tesz. Magyarul biztosan erről is tudtak így viszont ez a módosító javaslat pontosan azért lett benyújtva hogy aztán el is legyen utasítva. Viszont miért érné ez meg a Fidesznek amikor a kegyelmi úgy is csúnyán rájuk égett és "fejeknek kellett hullania" ahhoz hogy valamelyest túllépjenek rajta.

máj. 9. 00:33
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
45%

Csaxólok, hogy eddig sem kellett!

Tudtad- e?

máj. 9. 00:38
 2/19 anonim ***** válasza:
71%
Ez egy eddig is létező dolog volt. Azzal is kaszálták el a módosítót, hogy nincs szükség rá, mert erre már van törvény.
máj. 9. 00:57
 3/19 anonim ***** válasza:
ilyen ez a fidesz
máj. 9. 01:03
 4/19 anonim ***** válasza:
12%

A gyurcsány vezette hazai dollárbaloldal Magyar Péterrel az élen sokkal, de sokkal rosszabbak!

Belesodornák hazánkat a háborúba, és eladnák hazánkat a külföldi cégeknek! Vendégmunkásokat telepítenének be, és kegyelmet adnának haveri alapon!

máj. 9. 01:16
 5/19 anonim ***** válasza:

Nem tudom négyes te hol élsz, de én rendszeresen találkozom kínai, kóreai, indiai, albán vendégmunkásokkal, nem is kevéssel, de akárhogyan matekozok, csak az jön ki, hogy a Fidesz van kormányon.

Mintha rebesgetnének egy orosz áruház láncot, kínai akkumulátor gyárakat...

És volt ugye az a K. Endre dolog...

Jaj, hát rájöttem, tuti, hogy a Soros van a dolgok mögött!

máj. 9. 05:23
 6/19 A kérdező kommentje:

"Csaxólok, hogy eddig sem kellett!

Tudtad- e?"

Mit nem kellett? Ha már a kérdésre válaszolsz legalább nyelvtanilag illeszkedjen hozzá. Ha meg a magyarázatra akkor pontosan idezd mire vonatkozik. Ez az értelmes kommunikáció alapja. "Csaxólok"

máj. 9. 05:48
 7/19 anonim ***** válasza:
Már megint mindenki mindent félreértelmez...
máj. 9. 06:25
 8/19 A kérdező kommentje:

"Már megint mindenki mindent félreértelmez..."

Én pont hogy nem értem..nyilvan lehet hülye vagyok, de akkor adott a lehetőség hogy elmagyarazd hogyan kell érteni.

máj. 9. 06:54
 9/19 anonim ***** válasza:

1.

Vagyok erre értem:

" a papoknak ne kelljen jelezniuk ha pedofil bűncselekményről szereznek tudomást."

Remélem érthető így már.

máj. 9. 09:32
 10/19 A kérdező kommentje:

"1.

Vagyok erre értem:

" a papoknak ne kelljen jelezniuk ha pedofil bűncselekményről szereznek tudomást."

Remélem érthető így már."

Dehogynem kellett. A gyónási titoktartás az egy teljesen oké dolog, kivéve ha bűncselekményről van szó.

A szóban forgó paragrafus szerint a gyermekvédelmi rendszerhez kapcsolódó feladatot látnak el többek között az egyházi jogi személyek is. Az egyházi fenntartású gyermekvédelmi intézményeknek, iskoláknak is kötelességük jelezni és hatósági eljárást indítani, ha értesülnek egy gyereket ért bántalmazásról. És most erre nyújtottak be egy kiskaput. Szerintem azert ez konnyen belátható hogy ténylegesen változtatott volna a szabályon ellentétben azzal ahogyan te mondod. Ha ezt sikerult megemészteni akkor adódik a lényegi kérdés hogy ez a fidesznek miért jó hogy lábon lövi magát?

máj. 9. 09:57
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!