Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyarországon miért nincsenek...

Magyarországon miért nincsenek klímaaktivisták,akik kiragasszák magukat az utakra,mint nyugaton?

Figyelt kérdés

#Kornyezetszeebyezes
2024. máj. 8. 09:20
 1/10 anonim ***** válasza:
10%
Mert már az akksigyárakban isszák a vizünket
2024. máj. 8. 09:21
 2/10 anonim ***** válasza:
61%
Nem kell minden baromságot átvenni.
2024. máj. 8. 09:22
 3/10 anonim ***** válasza:
50%
Itt kevésbé barmulnak meg az emberek.
2024. máj. 8. 09:26
 4/10 anonim ***** válasza:
60%

Szívesen megnézném ahogy egy ilyen klímaaktivista odaragasztja magát Budapesten valamelyik forgalmas út közepére. Kb. 2 perc alatt menne át rajta valamelyik autós, mert már így is tele van a hócipője mindenkinek a dugókkal.

Amúgy nálunk nem hülyék a rendőrök, az illető azonnal szép kis büntetést kapna és itt nem lehetne az úttesten a forgalmat akadályozni.

Az ilyen hülyéket egyébként ott kellene hagyni pár napig. Ezt meg is tették egy múzeumban valahol kint, hogy odaragasztotta magát az illető valahová, az ott dolgozók meg ráhagyták. Aztán szépen lekapcsolták a villanyt és hazamentek hétvégére. A ragasztós hülye meg ott volt hogy pisilni, kakálni is csak a gatyájába tudott. Az ilyenekkel ezt kellene csinálni. Odaragasztottad magad? Jó, régen ez büntetés volt, hogy szégyenpadra bilincselték és étlen, szomjan napokig tartották. Ha önként csinálja valaki akkor hajrá! Majd pár nap múlva már könyörögni fog, hogy valaki szedje le onnan.

2024. máj. 8. 09:29
 5/10 anonim ***** válasza:
62%

Pedig lehetnének. Legnagyobb content az volt, mikor a főzőolajas kamionra ragasztották magukat.

https://www.youtube.com/watch?v=wNrMmh0Yf-U

2024. máj. 8. 09:32
 6/10 anonim ***** válasza:
92%
#5 Azt még a diákjaimnak is megmutattam órán, hogy okuljanak belőle mi a különbség a sötétzöld aktivisták meg az értelmes környezetvédők között. :)
2024. máj. 8. 09:42
 7/10 anonim ***** válasza:
52%
szerencsére a sötétzöldség nálunk még nincs társadalmilag elfogadva :)
2024. máj. 8. 10:02
 8/10 anonim ***** válasza:
35%
#6 Na mi a különbség? Merthogy egyik sem ér el semmit az biztos. Annyi a különbség hogy a "sötétzöldek" legalább beismerik maguknak hogy a növekedésre kitalált kapitalista gazsasági rendszerben elkerülhetetlen az összeomlás, míg az "okos" zöldek azzal hülyítenek hogy az elektromosautózás majd megmenti a civilizációnkat is, meg a növekedési struktúrát is.
2024. máj. 8. 10:03
 9/10 anonim ***** válasza:
Itthon azért nehéz lenne mi ellen “tüntetni” ilyen hevesen, mivel semmi jelentős iparunk nincs ami akkora lenne, hogy tényleg szennyezzen eleget. Külföldi gyárakhoz meg minek menne oda egy magyar lakos és kezdené el mondani, hogy rossz amit a környezettel csinálnak?
2024. máj. 8. 11:44
 10/10 anonim ***** válasza:
Hát én ismertem pedig ilyen nőt. Én szedtem fel az útról xD
szept. 30. 12:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!