Árokpart kérdése:
Más szerint is a kormánynak bele kellene nyúlnia az ingatlanárakba, pontosabban a piacgazdaság keretein belűl valamilyen piacszabályozó döntést hozni ebben a kérdésben?
Figyelt kérdés
Többen írták, hogy ez természetes dolog, hogy ennyire drágák az ingatlanok ma Magyarországon, de ne mondja már nekem senki, hogy valaha az átlagfizetésekhez képest arányosan ennyire magasak lettek volna az árak mint manapság és azt sem, hogy ez egy normális dolog. Teszem azt keressen valaki egy nagyon képzett szakember mondjuk a legoptimálisabb esetben havi 1 millió forintot nettóban, vagy 1,5 milliót de akár többet is. Na most egy átlagos családi ház lassan a 120 millió forint kezdőárnál tart, akkor még nem számoltuk az adás-vétel különböző költségeit és ez mégcsak egy olyan átlagos ház, ingatlan ahol kb. 20 éve egy átlagos középfokú végzettséggel rendelkező emberek éltek és azok építették , tehát mégcsak a legalapkategóriás házról, ingatlanról beszélünk. Az embereket nem is értem, hogy hogyan nem tudja ez a tendencia zavarni. Még a legjobb családtámogatási vagy hitelrendszer mellett is eleve bukásra van hosszútávon ítélve. Akkor kérdezem, hogy melyik társadalmi rétegnek vannak az ingatlan és ház mint lakhatási forma ma Magyarországon kitalálva, mert, hogy nem még akár a felső-középosztály számára is az biztos.máj. 7. 23:33
11/11 anonim válasza:
A 120 millás ház rohadtul nem átlagos, max valami budai részen.
40 alatt alig 850 darabot találtam fél perc alatt északnyugaton,hogy az se legyen kifogás, hogy borsodbaccamegi, ahol semmi nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!