D-Mano kérdése:
Magyar Péter támogatók! Ti kire szavaztatok/ szavaztatok volna a 2022-es választásokon?
Figyelt kérdés
Ha nem lett volna Ellenzéki Összefogás és a pártok külön indultak volna, te mint Magyar Péter mostani támogatója, kire szavaztál volna 2022-ben?máj. 7. 21:05
A kérdező szavazást indított:
Fidesz
DK
Mi Hazánk
Momentum
Jobbik
MSZP
Kutyapárt
Egyéb: kommentben leírom
Csak azért szavaztam, mert volt az Összefogás, különben el sem mentem volna szavazni.
Nem szavaztam
30 szavazat
2/5 anonim válasza:
18as vàlasztás is èrdekes. Szerintem legtöbben jobbik-lmp-momi szvaazòk voltak akkor nèhàny fideszessel karöltve.
3/5 anonim válasza:
Én 2022-ben jobb híjján a kutyákra szavaztam, de igazából annyira soha nem voltak szimpik, nekem nem annyira viccesek ezek a poénok.
Most a TISZA pártra fogok szavazni, talán lesz valami felfordulás és a kék-narancs koala megbomolhat.
4/5 anonim válasza:
Márky Zay Péter. Hiba volt összefognia gyurcsánnyal, választást nyert volna,ha pártja lett volna.
5/5 anonim válasza:
De a dk nagyon aljas, keresztbetesz neked, nem tudsz a sok árulótól érvényesülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!